Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul propus pentru Transporturi: CFR Marfa trebuie privatizata, dar nu cu orice pret

România Liberă România Liberă,
Ministrul propus pentru Transporturi: CFR Marfa trebuie privatizata, dar nu cu orice pret

Privatizarea CFR Marfa reprezinta un proiect vital, dar care nu trebuie facut cu orice pret, a declarat, luni, dupa audierile din comisiile parlamentare, ministrul propus al Transporturilor, Dan Marian Costescu. continuă pe România Liberă

Ministru din GuvernulTAU: CFR Marfa trebuie privatizata, dar NU cu orice pret

Ministrul propus al Transporturilor, Dan Marian Costescu, a declarat luni, dupa audierile din comisiile parlamentare, ca privatizarea CFR Marfa reprezinta un proiect vital, dar care nu trebuie facut cu orice pret.

Noul Guvern. Cine este Dan Costescu, ministrul propus pentru Transporturi

Dan Marian Costescu, nominalizat pentru portofoliul de la Transporturi, este, din luna martie, directorul general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, iar anterior a lucrat pentru companii private sau de stat, din Romania si Europa, din domenii precum industrie sau exploatare feroviara. Summary.

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom.

Noul Guvern. Cine e Violeta Alexandru, ministrul propus pentru Dialog Social

Violeta Alexandru, propusa in noul Guvern pentru functia de ministrul delegat pentru Dialog Social, este director al Institutului pentru Politici Publice IPP) si mediator autorizat, fiind membra a organizatiei Asociatia Colegiul Mediatorilor.

Ministrul propus la Educatie, reclamat la DNA

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei INFLPR), contesta ministrul propus pentru Educatie si Cercetare in Cabinetul Ciolos, Adrian Curaj, si sustine ca pe numele ministrului a fost depusa o plangere la DNA, pentru a denunta abuzurile, santajul si amenintarile aduse cercetatorilor.

Unde s-a blocat Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie, la audierile din Parlament

Cristina Guseth, ministrul propus pentru ministerul Justitiei, a primit, cu greu, aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate, dupa un tir de intrebari ale parlamentarilor. Guseth a spus ca nu a fost multumita de prestatia sa si s-a scuzat spunand ca a avut emotii. intrebarea care a incurcat-o cel mai tare a fost cea legata de regimul incompatibilitatilor.

Noul Guvern. Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus pentru Finante

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice.

Adrian Curaj, ministrul propus la Educatie, avizat favorabil: Este extrem de importanta formarea profesorilor, putem avea lucruri spectaculoase, dar sa nu avem cine sa le predea

Va trebui sa corectam si sa operationalizam, dar pentru mine e extrem de importanta continuitatea. Angajamentul nostru este ca in decembrie sa venim cu masurile ce vor fi prezentate in detaliu, atunci cand vom avea si bugetul pe 2016, pentru a avea un plan realist, a declarat Adrian Curaj, ministrul propus la Educatie, in cadrul audierilor in Comisiile reunite pentru invatamant din Parlament. Director general al UEFISCDI, institutia care imparte pe baza de competitii banii alocati cercetarii de catre guvern, Curaj 57 de ani) este profesor la Automatica - Politehnica Bucuresti si a fost consultant al Bancii Mondiale, UNESCO si Comisei Europene. El a fost avizat in unanimitate de catre cele doua comisii. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii din cadrul audierilor.

Noul Guvern. Cine este Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie

Cristina Guseth, directorul fundatiei Freedom House Romania, un ONG ce promoveaza libertatea, democratia si drepturile omului, a fost propusa de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului Justitiei.

Noul Guvern. Cine este Costin Grigore Borc, ministrul propus pentru Economie

Viitorul ministru al Economiei, Comertului si Turismului, Costin Borc 50 de ani) s-a rermarcat inca din Guvernul Radu Vasile, ca fiind unul dintre cei mai dinamici si activi consilieri ai fostului premier taranist. Borc a fost consilier/coordonator al premierului Radu Vasile intre 1998 si 1999.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )