Libnet.ro
UNICEF

06:30

Adrian Curaj, ministrul propus la Educatie, avizat favorabil: Este extrem de importanta formarea profesorilor, putem avea lucruri spectaculoase, dar sa nu avem cine sa le predea

Hotnews Hotnews,
 Adrian Curaj, ministrul propus la Educatie, avizat favorabil: Este extrem de importanta formarea profesorilor, putem avea lucruri spectaculoase, dar sa nu avem cine sa le predea

Va trebui sa corectam si sa operationalizam, dar pentru mine e extrem de importanta continuitatea. Angajamentul nostru este ca in decembrie sa venim cu masurile ce vor fi prezentate in detaliu, atunci cand vom avea si bugetul pe 2016, pentru a avea un plan realist, a declarat Adrian Curaj, ministrul propus la Educatie, in cadrul audierilor in Comisiile reunite pentru invatamant din Parlament. Director general al UEFISCDI, institutia care imparte pe baza de competitii banii alocati cercetarii de catre guvern, Curaj 57 de ani) este profesor la Automatica - Politehnica Bucuresti si a fost consultant al Bancii Mondiale, UNESCO si Comisei Europene. El a fost avizat in unanimitate de catre cele doua comisii. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii din cadrul audierilor. continuă pe Hotnews

Cine este Adrian Curaj, ministrul propus al Educatiei

Adrian Curaj 57 de ani) este propunerea lui Dacian Ciolos la functia de ministru al Educatiei. Director general al UEFISCDI, institutia care imparte pe baza de competitii banii alocati cercetarii de catre guvern si aflata sub asediul comisiei de invatamant din Senat condusa de Ecaterina Andronescu care incearca sa o desfiinteze sau reorganizeze de mai bine de 1 an, Adrian Curaj este profesor la Automatica - Politehnica Bucuresti, a fost consultant al Bancii Mondiale, UNESCO si Comisei Europene pentru realizarea de studii pe politici in stiinta si inovare si este membru al Comitetului de Conducere al Comisiei Fulbright.

Ministrul propus la Educatie, reclamat la DNA

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei INFLPR), contesta ministrul propus pentru Educatie si Cercetare in Cabinetul Ciolos, Adrian Curaj, si sustine ca pe numele ministrului a fost depusa o plangere la DNA, pentru a denunta abuzurile, santajul si amenintarile aduse cercetatorilor.

Adrian Curaj, avizat in unanimitate pentru portofoliul de la Educatie

Comisiile de specialitate din Parlament au dat un aviz favorabil, in unanimitate, lui Adrian Curaj pentru functia de ministru al Educatiei.

Profesorul Adrian Curaj, in fruntea Ministerului Educatiei. Ce CV are

Adrian Curaj, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Educatiei, este profesor universitar la Politehnica Bucuresti si la SNSPA, a fost consilier guvernamental in Cabinetul Tariceanu si a condus Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica in Guvernul Boc.

Noul Guvern. Cine este Adrian Curaj, propunerea lui Dacian Ciolos la Ministerul Educatiei

Adrian Curaj este propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul Educatiei. Membrii Guvernului propus de Ciolos vor fi audiati luni in cadrul Parlamentului, urmand ca marti paralamentarii sa voteze investirea lor in functie.

Anca Paliu Dragu, ministrul Finantelor, votata in unanimitate: Noul Cod Fiscal se va aplica, cresterile salariale vor fi pastrate/ Romania nu are nevoie de un nou acord cu FMI in acest moment

Stimularea investitiilor publice este una dintre prioritatile prezentate de ministrul propus al Finantelor Anca Paliu in cadrul audierilor din Comisiile reunite de buget-finante din Parlament. Anca Paliu Dragu a anuntat ca va implementa toate masurile din noul Cod Fiscal si va aplica toate cresterile salariale in domeniul bugetar, asa cum au fost aprobate de Parlament. Astfel, proiectul de buget pe 2016 va fi facut luand in considerare si Codul Fiscal, si cresterile salariale. Paliu Dragu a mai spus ca Romania nu are nevoie de un nou acord cu FMI in acest moment. Ministrul desemnat al finantelor a primit aviz favorabil cu unanimitate de voturi.

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom.

Noul Guvern. Cine e Violeta Alexandru, ministrul propus pentru Dialog Social

Violeta Alexandru, propusa in noul Guvern pentru functia de ministrul delegat pentru Dialog Social, este director al Institutului pentru Politici Publice IPP) si mediator autorizat, fiind membra a organizatiei Asociatia Colegiul Mediatorilor.

Ministrul propus pentru Transporturi: CFR Marfa trebuie privatizata, dar nu cu orice pret

Privatizarea CFR Marfa reprezinta un proiect vital, dar care nu trebuie facut cu orice pret, a declarat, luni, dupa audierile din comisiile parlamentare, ministrul propus al Transporturilor, Dan Marian Costescu.

Costin Borc, avizat favorabil in comisii pentru Economie

Costin Grigore Borc, propus pentru functia de ministru al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, a primit aviz pozitiv din partea celor cinci comisii parlamentare care l-au audiat luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3191 seconds )