Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Sanatatii, anunt major in privinta vaccinului anti-Covid: Vrem sa avem si noi prioritate

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, anunt major in privinta vaccinului anti-Covid: Vrem sa avem si noi prioritate

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca a inscris Romania in sistemul european pentru vaccinul anti-Covid. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Ar putea fi reintroduse restrictii in zonele in care apar focare de coronavirus

Autoritatile ar putea reintroduce masuri restrictive in zonele in care apare o transmitere generalizata in comunitate a noului coronavirus, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii: S-a accentuat transmiterea comunitara cu noul coronavirus in urmatoarea perioada va creste numarul imbolnavirilor, dar controlabil

In ultimele zile s-a accentuat transmiterea comunitara cu noul coronavirus, insa nu intr-un mod exponential, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca in urmatoarea perioada va creste numarul imbolnavirilor, dar controlabil.

Ministrul Sanatatii a semnat ordinul privind masurile ce trebuie luate in mall-uri, pentru prevenirea Covid-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a semnat ordinul care stabileste masurile ce trebuie luate in mall-uri pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, in salile de pariuri sportive si in cele de jocuri de noroc.

Ministrul Sanatatii, cu ochii pe cresterea numarului de cazuri COVID. Unde si cand ar putea fi reinstituite restrictii

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru spune ca, daca vor fi respectate regulile de igiena si masurile de precautie, cresterea cazurilor de infectie cu noul coronavirus va fi mica, dupa relaxarea anumitor activitati. Pe de alta parte, Nelu Tataru spune ca ar putea fi reintroduse masuri restrictive in zonele in care apar focare.

Nelu Tataru: Decretata sau nu, Romania traverseaza o stare de alerta Cum a comentat ministrul Sanatatii acuzatiile lui Marcel Ciolacu (PSD) privind manipularea bilantului oficial

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca Romania traverseaza o stare de alerta, fie ca aceasta este decretata formal sau nu, avand in vedere ca inca exista transmitere comunitara de COVID-19 pe.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Transmiterea comunitara a COVID-19 s-a accentuat in Romania in ultimele zile, dar nu intr-un mod exponential. E nevoie de prelungirea starii de alerta

Transmiterea comunitara a COVID-19 s-a accentuat in Romania in ultimele zile, dar nu intr-un mod exponential, sustine Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a explicat ca este de asteptat ca bilantul.

VIDEO Ministrul Sanatatii a prelungit cu 20 de zile controlul la spitalele din Campeni: Sunt multe lucruri pe care le vom scoate la suprafata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat extinderea cu 20 de zile a perioadei in care corpul de control verifica activitatea celor doua unitati sanitare din orasul Campeni.

Vlad Voiculescu, apel la ministrul Sanatatii in cazul tinerei din Mehedinti incendiate: Duceti fata intr-un centru specializat unde sa aiba o sansa la viata!

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a transmis, sambata, un mesaj actualului ministru Nelu Tataru, in cazul tinerei din Mehedinti incendiate de un barbat condamnat pentru mai multe crime si eliberat dupa 25 de ani de detentie, aflata in stare grava, cu arsuri pe aproape 90% din corp, ca aceasta sa fie dusa intr-un centru specializat, unde sa aiba o sansa la viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )