Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ministrul Sanatatii: Colegiul Medicilor trebuie sa se autosesizeze in cazul medicului care a uitat un tifon in corupul unei fetite de 11 ani

B1 B1,
Ministrul Sanatatii: Colegiul Medicilor trebuie sa se autosesizeze in cazul medicului care a uitat un tifon in corupul unei fetite de 11 ani

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca in cazul fetitei care se afla in stare grava dupa ce un medic de la spitalul din Sinaia a uitat un pansament in corpul sau, Colegiul Medicilor trebuiesa se au. continuă pe B1

Avem sau nu epidemie de gripa? Ministrul Sanatatii, la Sinteza zilei: E o situatie grava, poate deveni foarte grava

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca are datele centralizate privind cazurile de gripa, dar deocamdata nu poate fi luata o decizie privind declararea sau nu a unei epidemii, pentru ca sunt.

Ministrul Sanatatii: Nu stiu inca daca o sa declar epidemia de gripa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca nu stie inca daca va declara epidemie de gripa, asteptand datele de la Institutul de Sanatate Publica, acestea urmand sa fie disponibile cel mai probabil in.

Ministrul Sanatatii, surprinsa in Spitalul din Brasov FARA botosei de unica folosinta: Era o sectie fara pacienti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost sanctionata, marti, de jurnalistii care au surprins-o in Spitalul din Brasov fara botosei de unica folosinta. Era o sectie fara pacienti, a spus.

Ministrul Sanatatii, despre conditiile in care pot fi inchise scolile pe motiv de gripa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca se va face un triaj epidemiologic sever in scoli, avand in vedere ca elevii s-au reintors la cursuri incepand de luni.

Ministrul Sanatatii: Saptamana viitoare va fi decisiva privind o hotarare referitoare la epidemia de gripa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca saptamana viitoare va fi una decisiva in ceea ce priveste o hotarare referitoare la declararea epidemiei de gripa.

Zece lucruri pe care trebuie sa le stiti despre virusul gripal din Romania. Ministrul Sanatatii, invitat la Sinteza zilei

Ministerul Sanatatii, Sorina Pintea, ar putea declara, marti seara, oficial epidemia de gripa. Autoritatile asteapta raportarile DSP legate de numarul imbolnavirilor pentru a lua o.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )