Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul Sanatatii: A doua transa de 500.000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe 10 noiembrie

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: A doua transa de 500.000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe 10 noiembrie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi ca o a doua transa de 500. 000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar ultima transa - la inceputul lunii. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: A doua transa de 500.000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe 10 noiembrie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi ca o a doua transa de 500. 000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar ultima transa - la inceputul lunii decembrie.

Ministrul Sanatatii: A doua transa de vaccin antigripal, livrata pe 10 noiembrie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi, citat de Agerpres, ca o a doua transa de 500. 000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar ultima transa, la inceputul lunii decembrie.

Ministrul Sanatatii: A doua transa de vaccin antigripal administrat gratuit in cabinetele medicilor de familie va fi livrata pe 10 noiembrie

A doua transa de vaccin antigripal administrat gratuit in cabinetele medicilor de familie - 500 de mii de doze - va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar cea de-a treia transa, tot de 500 de mii de doze, ar urma sa fie livrata la inceputul lunii decembrie, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Medicii de familie au primit o noua transa de vaccin antigripal. Cum te poti imuniza gratis

Medicii de familie din Romania au primit noi doze de vaccin antigripal, conform presedintelui Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov. Numarul de doze distribuite in toata tara este cu mult mai mare decat prima transa. Medicii de familie au primit noi doze de vaccin antigripal Medicii de familie din toata tara au primit o noua transa .

Ministrul Sanatatii: Rezidentiatul va avea loc pe 8 decembrie. Nu schimbam regulile in timpul jocului

Examenul de rezidentiat va avea loc pe 8 decembrie, anunta ministrul Sanatatii, care adauga ca examenul este extrem de important pentru a-i tine pe doctori in tara, iar regulile nu vor mai fi schimbate.

Nou lot de vaccin antigripal, distribuit medicilor de familie din Buzau

Judetul Buzau primeste o a treia transa de vaccinuri antigripale destinate vaccinarii gratuite a persoanelor cu risc de complicatii in caz de imbolnavire de gripa. 900 de doze de vaccinuri au fost repartizate Buzaului de catre Ministerul Sanatatii, in cea de-a treia transa.

Ministrul Sanatatii va verifica astazi situatia pacientei cu arsuri de la Spitalul Sfanta Maria si acuza o tentativa de musamalizare

Noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, joi dimineata, ca un reprezentant al Ministerului va merge astazi la Spitalul Sfanta Maria, acolo unde o pacienta ar fi suferit arsuri grave la nivelul fetei in timpul unei operatii. Acesta acuza unitatea medicala ca ar fi incercat musamalizarea cazului.

Ministrul Sanatatii: Saracia este greu de manageriat

Noul ministru al Sanatatii Victor Costache sustine ca domeniul pe care il conduce este intr-o situa.

Ministrul Sanatatii va verifica azi daca pacienta de la Spitalul Sfanta Maria a suferit arsuri grave pe fata in timpul unei operatii si acuza spitalul ca ar fi incercat sa musamalizeze cazul: Este tendinta asta de a ascunde gunoiul sub pres

Noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, joi dimineata, in prima sa conferinta de presa la minister, ca cineva din echipa Ministerului va merge astazi la Spitalul Sfanta Maria, acolo unde o pacienta ar fi suferit arsuri grave la nivelul fetei in timpul unei operatii. Victor Costache acuza unitatea medicala ca ar fi incercat sa musamalizeze acest caz: Este tendinta asta de a ascunde gunoiul sub pres, in loc sa cautam vinovatii. Si cand am sunat noi ni s-a spus ca nu e grav. Cineva din echipa Ministerului va merge acolo.

Ministrul Sanatatii ii cere bani lui Ludovic Orban: Stiu ca nu o sa-i placa domnului premier. Reactia liderului PNL

Victor Costache, noul ministru al Sanatatii, a anuntat joi, la preluarea mandatului, ca o prioritate pentru el in acest mandat va fi rectificarea bugetara pozitiva. O alta prioritate, stiu ca nu o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )