Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Sanatatii: Studentii de la Medicina care au burse de studiu ar putea fi obligati sa munceasca in Romania

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii: Studentii de la Medicina care au burse de studiu ar putea fi obligati sa munceasca in Romania

Studentii de la Medicina care primesc burse de studiu ar putea semna un contract prin care se obliga sa nu plece in strainatate pe durata studiilor de licenta si de rezidentiat, pentru a opri exodul medicilor, a declarat, joi, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. continuă pe România Liberă

Studentii de la Medicina care au burse de studiu ar putea fi obligati sa munceasca in Romania

Studentii de la Medicina care primesc burse de studiu ar putea semna un contract prin care se obliga sa nu plece in strainatate pe perioada studiilor de licenta si de rezidentiat, pentru a opri exodul medicilor, a declarat, joi, ministrul Sanatatii,.

Studentii la Medicina care beneficiaza de burse de studiu ar putea fi obligati sa profeseze in Romania pe perioada rezidentiatului

Studentii de la Medicina care beneficiaza de burse de studiu ar putea semna un contract prin care se obliga sa nu plece in strainatate pe perioada studiilor de licenta si de rezidentiat, statul incercand, in acest fel, sa opreasca exodul medicilor. Anuntul a fost facut joi, de ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, la deschiderea anului universitar de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. Ministrul Sanatatii spune ca exista discutii cu UMF, dar si cu Ministerul Educatiei, pentru a se vedea daca exista posibilitatea opririi exodului personalului medical prin interzicerea plecarii in strainatate pentru studentii care beneficiaza de burse de studiu din partea Guvernului.

Ministrul Sanatatii confirma ca se lucreaza la un proiect de lege ce prevede obligativitatea unor vaccinuri pentru copii si sanctiuni pentru cei care refuza vaccinarea

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a confirmat, joi, existenta unui draft de proiect ce prevede o serie de vaccinuri obligatorii pentru copii. Banicioiu a precizat ca proiectul, elaborat de specialisti epidemiologi, medici de familie, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Agentiei Nationale a Medicamentelor si a Dispozitivelor Medicale, nu a ajuns deocamdata la o forma finala, insa are amendamente care prevad sanctiuni pentru cei care refuza vaccinarea.

Ministrul Sanatatii: Pe bugetul de anul viitor preconizam o crestere de inca 25% pentru tot sistemul medical

Salariile cadrelor medicale au crescut de astazi, 1 octombrie, cu 25%. Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat la Sinteza zilei cu Mihai Gadea ca, pe bugetul de anul viitor, preconizeaza o.

Ministrul Sanatatii, anunt important despre cardul de sanatate

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat miecuri ca ia in calcul extinderea cardului de sanatate pentru copii, aceasta masura putand fi implementata cel mai probabil in lunile martie-aprilie anul.

Ministrul Educatiei: Studentii ar putea beneficia de credite de studii din partea statului, in urmatorul an universitar

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat ca ministerul lucreaza la un proiect pentru acordarea de credite de studii, intr-un sistem asemanator cu cel care se practica in strainatate. Astfel, incepand cu anul universitar urmator, cei care doresc sa studieze in Romania ar putea accesa imprumuturi de 10. 000 de euro, in conditii preferentiale.

Anunt important facut de ministrul Sanatatii: Avem bani pentru cresterea salariilor medicilor

Tot personalul medical va beneficia din 1 octombrie de majorarea salariala de 25%, in acest an banii fiind asigurati din economiile de la CNAS, facute dupa implementarea cardului de sanatate, a declarat ministrul.

Rasturnare de situatie in cazul Elodia! Proba care l-ar putea scoate pe Cioaca din inchisoare

Cazul Elodia, unul din cele mai controversate dosare de disparitie de la noi din tara, ar putea intra din nou in atentia magistratilor. Cristian Cioaca a depus o cerere de revizuire a dosarului, motivand ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )