Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Sanatatii: Pe bugetul de anul viitor preconizam o crestere de inca 25% pentru tot sistemul medical

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Pe bugetul de anul viitor preconizam o crestere de inca 25% pentru tot sistemul medical

Salariile cadrelor medicale au crescut de astazi, 1 octombrie, cu 25%. Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat la Sinteza zilei cu Mihai Gadea ca, pe bugetul de anul viitor, preconizeaza o. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, anunt important despre cardul de sanatate

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat miecuri ca ia in calcul extinderea cardului de sanatate pentru copii, aceasta masura putand fi implementata cel mai probabil in lunile martie-aprilie anul.

Directorul Baltic Exchange demisioneaza anul viitor

Jeremy Penn, directorul executiv al Baltic Exchange, furnizorul britanic al informatiilor privind tarifele de pe piata transportului maritim, va demisiona anul viitor, conform anuntului facut vineri de aceasta identitate.

Ministrul Sanatatii confirma ca se lucreaza la un proiect de lege ce prevede obligativitatea unor vaccinuri pentru copii si sanctiuni pentru cei care refuza vaccinarea

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a confirmat, joi, existenta unui draft de proiect ce prevede o serie de vaccinuri obligatorii pentru copii. Banicioiu a precizat ca proiectul, elaborat de specialisti epidemiologi, medici de familie, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Agentiei Nationale a Medicamentelor si a Dispozitivelor Medicale, nu a ajuns deocamdata la o forma finala, insa are amendamente care prevad sanctiuni pentru cei care refuza vaccinarea.

Ministrul Sanatatii: Studentii de la Medicina care au burse de studiu ar putea fi obligati sa munceasca in Romania

Studentii de la Medicina care primesc burse de studiu ar putea semna un contract prin care se obliga sa nu plece in strainatate pe durata studiilor de licenta si de rezidentiat, pentru a opri exodul medicilor, a declarat, joi, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Anunt important facut de ministrul Sanatatii: Avem bani pentru cresterea salariilor medicilor

Tot personalul medical va beneficia din 1 octombrie de majorarea salariala de 25%, in acest an banii fiind asigurati din economiile de la CNAS, facute dupa implementarea cardului de sanatate, a declarat ministrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )