Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune cand va fi estimat apogeul crizei in Romania

Playtech Playtech,
Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune cand va fi estimat apogeul crizei in Romania

Ministrul Satatatii aduce noi informatii despre situatia grea pe care o traversam de cateva zile bune. Cand preconizeaza Victor Costache ca va fi apogeul crizei in Romania? Ministrul Sanatatii estimeaza apogeul crizei in Romania Ministrul Sanatatii a anuntat, in cadrul unui interviu acordat la Digi24, situatia actuala. Victor Costache a sustinut ca tocmai a sosit . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Daca vor fi atinse 4000 de cazuri, pacientii cu forme usoare vor fi tratati acasa Abia in 10 zile se poate anticipa cand va fi atins un punct maxim al crizei

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a precizat joi seara, intr-o interventie televizata ca, in cazul in care se va ajunge la peste 4. 000 de imbalnaviri, pacientii care au o forma mai usoara a bolii.

Veste buna pentru romani. Ce a anuntat acum ministrul Sanatatii, Victor Costache

Victor Costache vine cu o noua veste pentru romani. De data aceasta, ministrul sanatatii aduce in prim-plan un lucur imbucurator. Ce anunt a facut acesta? Victor Costache, veste buna pentru romani Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, majoritatea romanilor s-au temut doar de gandul care ar fi aratat mii si mii de bolnavi, .

Ce se va intampla in Romania dupa pacientul 4.000. Se vor da dispozitii suplimentare in zilele ce urmeaza

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit joi seara despre criza iscata de coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar

Informatii noi de la ministrul Sanatatii. Victor Costache spune ca 90% din cazurile de coronavirus sunt cazuri de import si ca inca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar.

Florian Bodog, atac dur la Ministrul Sanatatii: Nu este permis, domnule Costache

Senatorul Florian Bodog a facut in aceasta dimineata o postare pe o retea sociala, prin care il acuza pe ministrul sanatatii, Victor Costache, ca pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private.

Victor Costache despre coronavirus: Nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice

Infectia cu noul coronavirus nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice, a declarat joi seara ministrul Sanatatii, Victor Costache, intr-un interviu la Digi 24. Trebuie sa avem in permanenta foarte multe resurse si foarte multe echipamente medicale si sa evitam imbolnavirea populatiei, a adaugat Victor Costache. intrebat cand ar putea fi varful ca numar de cazuri, Victor Costache spune ca raspunsul la aceasta intrebare ar putea fi cunoscut peste o saptamana - 10 zile.

Ministrul Sanatatii: Nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice intr-o saptamana - zece zile vom sti cand va fi varful

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca Romania evita greselile altor state care au amestecat pacientii infectati cu coronavirus si a spus despre aceasta boala ca este una nu foarte complicata, dar care consuma foarte multe resurse logistice. Costache a mai spus ca zilnic se identifica noi spatii de carantina, printre care hoteluri unde se plateste pentru fiecare cazare.

Victor Costache anunta ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarant, marti seara la Antena 3, ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus, astfel ca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar, iar 90 la suta din cazurile de coronavirus din Romania sunt din import. De asemenea, Costache a spus ca in faza a treia, in care spera sa nu ajungem, se vor monta spitale mobile in Capitala.

Victor Costache: Suntem mult sub capacitatea sistemului sanitar; 90 la suta din cazuri au fost de import. Strategia de lupta este una de tip militar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus, astfel ca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar, iar 90 la suta din cazurile de coronavirus din Romania sunt din import. De asemenea, Costache a spus ca in faza a treia, in care spera sa nu ajungem, se vor monta spitale mobile in Capitala.

Victor Costache: La 4.000 de cazuri de coronavirus, cele usoare vor fi tratate acasa Sunt semnalate zilnic tentative de scoatere a medicamentelor din tara

In situatia in care Romania va ajunge la 4. 000 de cazuri de coronavirus, atat cat poate trata sistemul medical de la noi, cazurile mai usoare vor fi tratate la domiciliu, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache, intr-un interviu pentru Digi24.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )