Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Costache anunta ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Costache anunta ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarant, marti seara la Antena 3, ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus, astfel ca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar, iar 90 la suta din cazurile de coronavirus din Romania sunt din import. De asemenea, Costache a spus ca in faza a treia, in care spera sa nu ajungem, se vor monta spitale mobile in Capitala. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Costache: Suntem mult sub capacitatea sistemului sanitar; 90 la suta din cazuri au fost de import. Strategia de lupta este una de tip militar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus, astfel ca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar, iar 90 la suta din cazurile de coronavirus din Romania sunt din import. De asemenea, Costache a spus ca in faza a treia, in care spera sa nu ajungem, se vor monta spitale mobile in Capitala.

Ministrul Sanatatii: Suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar

Informatii noi de la ministrul Sanatatii. Victor Costache spune ca 90% din cazurile de coronavirus sunt cazuri de import si ca inca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar.

Victor Costache: Sistemul ar face fata si unui numar mai mare de cazuri Cu restrictiile impuse de Guvernul Orban si intr-o alta realitate demografica, am fi avut sub 20 de imbolnaviri (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a subliniat ca sistemul sanitar este pregatit si pentru eventualitatea in care numarul imbolnavirilor ar incepe sa creasca tot mai mult. El a explicat ca.

Costache: 90% din cazuri sunt de import. Suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costaxhe, a afirmat ca Romania este mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar, mentionand ca 90% din cazurile confirmate de coronavirus sunt de import si se datoreaza fluxului mare de oameni care s-au intors din strainatate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )