Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Costache despre coronavirus: Nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice

Hotnews Hotnews,
 Victor Costache despre coronavirus: Nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice

Infectia cu noul coronavirus nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice, a declarat joi seara ministrul Sanatatii, Victor Costache, intr-un interviu la Digi 24. Trebuie sa avem in permanenta foarte multe resurse si foarte multe echipamente medicale si sa evitam imbolnavirea populatiei, a adaugat Victor Costache. intrebat cand ar putea fi varful ca numar de cazuri, Victor Costache spune ca raspunsul la aceasta intrebare ar putea fi cunoscut peste o saptamana - 10 zile. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii: Nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice intr-o saptamana - zece zile vom sti cand va fi varful

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca Romania evita greselile altor state care au amestecat pacientii infectati cu coronavirus si a spus despre aceasta boala ca este una nu foarte complicata, dar care consuma foarte multe resurse logistice. Costache a mai spus ca zilnic se identifica noi spatii de carantina, printre care hoteluri unde se plateste pentru fiecare cazare.

O minciuna despre coronavirus il va costa ani grei de inchisoare: ce a facut un barbat din Campia Turzii

Un barbat din Campia Turzii risca intre 1 si 5 ani de inchisoare, dupa un apel mincinos la 112 pe seama coronavirus. Consecintele gestului sau ar trebui sa functioneze ca o lectie importanta. Pandemia de coronavirus este una foarte importanta, cu consecinte dezastruoase in fiecare colt al lumii. Romania, de asemenea, se afla intr-o situatie .

Victor Costache: Suntem mult sub capacitatea sistemului sanitar; 90 la suta din cazuri au fost de import. Strategia de lupta este una de tip militar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus, astfel ca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar, iar 90 la suta din cazurile de coronavirus din Romania sunt din import. De asemenea, Costache a spus ca in faza a treia, in care spera sa nu ajungem, se vor monta spitale mobile in Capitala.

Victor Costache anunta ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarant, marti seara la Antena 3, ca Romania se situeaza mult sub linia rosie privind cazurile de coronavirus, astfel ca suntem mult sub capacitatea de explozie a sistemului sanitar, iar 90 la suta din cazurile de coronavirus din Romania sunt din import. De asemenea, Costache a spus ca in faza a treia, in care spera sa nu ajungem, se vor monta spitale mobile in Capitala.

Victor Costache: Sistemul ar face fata si unui numar mai mare de cazuri Cu restrictiile impuse de Guvernul Orban si intr-o alta realitate demografica, am fi avut sub 20 de imbolnaviri (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a subliniat ca sistemul sanitar este pregatit si pentru eventualitatea in care numarul imbolnavirilor ar incepe sa creasca tot mai mult. El a explicat ca.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Daca vor fi atinse 4000 de cazuri, pacientii cu forme usoare vor fi tratati acasa Abia in 10 zile se poate anticipa cand va fi atins un punct maxim al crizei

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a precizat joi seara, intr-o interventie televizata ca, in cazul in care se va ajunge la peste 4. 000 de imbalnaviri, pacientii care au o forma mai usoara a bolii.

Politia Romana vs. fake news despre coronavirus. Ce este adevarat si ce este mit in plina pandemie

Politia Romana deruleaza o ampla campanie pe Facebook cu privire la masurile pe care oamenii trebuie sa le respecte pentru a evita raspandirea noului tip de coronavirus si, in acelasi timp, lupta cu miturile care circula online despre epidemie.

Expertii epidemiologi spun ca re-infectarea unei persoane vindecate deja de coronavirus este putin probabila

Mai multi epidemiologi declara ca re-infectarea unei persoane vindecate deja de coronavirus este putin probabila, scrie The Guardian. Odata ce o persoana dezvolta imunitate, se intampla extrem de rar sa.

Coronavirus : Criza va dura foarte, foarte mult timp, lumea va fi complet diferita (cancelarul austriac Kurz)

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a avertizat miercuri ca situatia exceptionala din tarile afectate de coronavirus va dura foarte, foarte mult timp, iar dupa aceea lumea va fi complet diferita, scrie AFP.

Medic roman din Milano, despre coronavirus: Multi dintre colegii mei au ajuns la capatul puterilor

Anca Simioniuc este medic cardiolog in Milano, iar spitalul in care lucreaza a fost transformat intr-unul pentru tratarea persoanelor infectate cu COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )