Libnet.ro
UNICEF

14:00

Veste buna pentru romani. Ce a anuntat acum ministrul Sanatatii, Victor Costache

Playtech Playtech,
Veste buna pentru romani. Ce a anuntat acum ministrul Sanatatii, Victor Costache

Victor Costache vine cu o noua veste pentru romani. De data aceasta, ministrul sanatatii aduce in prim-plan un lucur imbucurator. Ce anunt a facut acesta? Victor Costache, veste buna pentru romani Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, majoritatea romanilor s-au temut doar de gandul care ar fi aratat mii si mii de bolnavi, . continuă pe Playtech

DIGI RDS RCS, veste buna pentru romani! 74 la suta din populatie se poate bucura acum de asta

Compania Digi RDC RCS are o informare pentru toti clientii ei si se refera la noile modalitati de plata a facturilor in contextul urgentei medicale pe care o presupune pandemia. Compania isi asigura clientii ca toate spatiile de birouri sunt igienizate frecvent. Plata online a facturilor, pentru limitarea raspandirii virusului in plus, angajatii din centrale .

PRO TV, veste uriasa pentru romani! Unde poti vedea acum pe gratis emisiunile si serialele

Pentru a face statul acasa mai placut, protvplus. ro sare in ajutorul oamenilor, in contextul epidemiei de coronavirus. Astfel ca, platforma online ofera gratis posibilitatea de a viziona integral show-urile de la PRO TV. PRO TV, veste uriasa pentru romani! Unde poti vedea acum pe gratis emisiunile si serialele Toate productiile de pe micile ecrane vor .

Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin

Aflat in Emiratele Arabe Unite, unde o pregateste pe Al-Wasl, Laurentiu Reghecampf vine cu o veste buna pentru toti fanii FCSB. Antrenorul a anuntat ca vrea sa revina la formatia alaturi de care a cucerit doua titluri si o Supercupa a Romaniei. Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin Nu doar .

De ce amanarea Euro 2020 este o veste buna pentru Romania - Ce spune ministrul Ionut Stroe

Pandemia de coronavirus a amanat disputarea Euro 2020, decizia fiind luata de catre UEFA cu acordul federatiilor afiliate. Turneul final care va avea loc si la Bucuresti trei meciuri din grupe si unul din optimi) se va disputa in 2021. Vestea este, pana la urma, una buna pentru Romania: vom avea timp sa terminam stadioanele - Ionut Stroe, Ministrul Tineretului si Sportului.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune cand va fi estimat apogeul crizei in Romania

Ministrul Satatatii aduce noi informatii despre situatia grea pe care o traversam de cateva zile bune. Cand preconizeaza Victor Costache ca va fi apogeul crizei in Romania? Ministrul Sanatatii estimeaza apogeul crizei in Romania Ministrul Sanatatii a anuntat, in cadrul unui interviu acordat la Digi24, situatia actuala. Victor Costache a sustinut ca tocmai a sosit .

Veste mare pentru Dacia in criza de acum: de ce va da lovitura cu masina electrica

La inceputul lunii, Dacia a spus ca are o masina electrica in dezvoltare. Se numeste Spring si, dincolo de specificatii, va fi ieftina. Cifrele de acum ne arata ca si Romania e.

Ministrul Sanatatii: Nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice intr-o saptamana - zece zile vom sti cand va fi varful

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca Romania evita greselile altor state care au amestecat pacientii infectati cu coronavirus si a spus despre aceasta boala ca este una nu foarte complicata, dar care consuma foarte multe resurse logistice. Costache a mai spus ca zilnic se identifica noi spatii de carantina, printre care hoteluri unde se plateste pentru fiecare cazare.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Daca vor fi atinse 4000 de cazuri, pacientii cu forme usoare vor fi tratati acasa Abia in 10 zile se poate anticipa cand va fi atins un punct maxim al crizei

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a precizat joi seara, intr-o interventie televizata ca, in cazul in care se va ajunge la peste 4. 000 de imbalnaviri, pacientii care au o forma mai usoara a bolii.

Adrian Streinu-Cercel, anunt ingrijorator pentru romani. Va urma al doilea val in toamna

Medicii si asistentele din prima linie lupta impotriva temutului coronavirus, care a afectat zeci de tari, iar, din nefericire pentru noi toti, Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca vom traversa o perioada extrem de dificila. Anunt ingrijorator pentru romani Dr. Adrian Streinu-Cercel atentioneaza ca vom trece printr-o o perioada de foc, care se va intinde .

Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat acum partenera lui Mircea Badea

Vedetele din showbiz-ul romanesc au ales diferite masuri de precautie pentru a-si proteja sanatatea, in contextul actual al pandemiei de COVID-19. Printre ele se numara si Carmen Bruma, care a luat o decizie radicala. Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat partenera lui Mircea Badea? Avand in vedere situatia dificila in care ne aflam, si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )