Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Hotnews Hotnews,
 Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul ucrainean de Externe: Suntem preocupati de situatia din Transnistria.

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza Mediafax. Citeste si: Rusia a cedat: OSCE va trimite o misiune de observatori in Ucraina Situatia din Transnistria constituie o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru R. Moldova, ci si pentru Europa, a declarat Descita, in cadrul unei conferinte de .

Ministrul ucrainean de Externe s-a declarat foarte preocupat de situatia din Transnistria

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, relateaza AFP.

Ministrul ucrainean de Externe: Ucraina nu poate adera curand la NATO. Speram la apropierea de UE, la relatii normale cu Rusia

Aderarea Ucrainei la NATO nu se poate concretiza pe termen scurt, declara ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, pledand pentru apropierea tarii de Uniunea Europeana si pentru imbunatatirea relatiilor cu Rusia, relateaza agentia Itar-Tass, citata de Mediafax.

Ministrul ucrainean de Externe: Ucraina nu poate adera curand la NATO. Speram la relatii normale cu Rusia

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, a declarat, sambata, ca aderarea Ucrainei la NATO nu se poate concretiza pe termen scurt, acesta pledand pentru apropierea tarii de Uniunea Europeana si.

Premierul ucrainean: Rusia ar fi racolat militanti din Transnistria pentru a destabiliza Ucraina

Premierul ucrainean acuza Rusia ca ar fi racolat militanti din Transnistria pentru a destabiliza regiunile din sudul si estul Ucrainei inaintea alegerilor prezidentiale anticipate de pe 25 mai. Avem.

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe: Singura modalitate de a stabiliza Ucraina este statul federal

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, joi, ca singura modalitate de a stabiliza situatia din Ucraina este de a declara aceasta tara stat federal, potrivit RIA Novosti.

Mircea Dusa: Avand in vedere situatia din Ucraina, anumite obiective NATO dupa 2014 trebuie modificate

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, vineri, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul polonez, Tomasz Siemoniak, ca, avand in vedere situatia din Ucraina, anumite obiective ale NATO dupa 2014 trebuie sa fie modificate, transmite Mediafax. Noi, Romania si Polonia, credem ca fata de situatia care exista in aceasta zona, anumite obiective ale NATO dupa 2014 trebuie sa fie modificate, aspus acesta la finalul intalnirii.

Berlinul s-a aratat surprins de paralela facuta de Putin intre reunificarea germana si situatia din Crimeea

Germania si-a exprimat surprinderea fata de comparatia facuta de presedintele rus Vladimir Putin intre reunificarea germana si situatia din Crimeea. Oficialii de la Berlin au calificat aceasta paralela drept.

Consilier economic al Ambasadei SUA: Situatia din Ucraina poate avea impact pe piata regionala

Consilierul economic din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, Susan Garro, a afirmat ca ambasada este ingrijorata in legatura cu impactul economic determinat de situatia din Ucraina. El spune ca aceasta.

Consilier al Ambasadei SUA: Situatia din Ucraina va afecta piata regionala.

Consilierul economic din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, Susan Garro, a afirmat ca ambasada este ingrijorata in legatura cu impactul economic determinat de situatia din Ucraina si ca aceasta situatie poate avea un impact asupra pietelor regionale din punct de vedere economic, anunta Mediafax. Suntem foarte ingrijorati in legatura cu impactul economic, in special in legatura cu impactul asupra Ucrainei insesi. Exista, desigur, posibilitatea ca situatia din Ucraina sa aiba un impact asupra .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )