Libnet.ro
UNICEF

07:15

Consilier al Ambasadei SUA: Situatia din Ucraina va afecta piata regionala.

România Liberă România Liberă,
Consilier al Ambasadei SUA: Situatia din Ucraina va afecta piata regionala.

Consilierul economic din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, Susan Garro, a afirmat ca ambasada este ingrijorata in legatura cu impactul economic determinat de situatia din Ucraina si ca aceasta situatie poate avea un impact asupra pietelor regionale din punct de vedere economic, anunta Mediafax. Suntem foarte ingrijorati in legatura cu impactul economic, in special in legatura cu impactul asupra Ucrainei insesi. Exista, desigur, posibilitatea ca situatia din Ucraina sa aiba un impact asupra . continuă pe România Liberă

Consilier economic al Ambasadei SUA: Situatia din Ucraina poate avea impact pe piata regionala

Consilierul economic din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, Susan Garro, a afirmat ca ambasada este ingrijorata in legatura cu impactul economic determinat de situatia din Ucraina. El spune ca aceasta.

Vicepresedintele american Joe Biden se afla la Varsovia pentru consultari referitoare la situatia din Ucraina

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a sosit marti la Varsovia, pentru consultari pe tema situatiei din Ucraina. El urmeaza sa discute cu premierul Donald Tusk si cu presedintele Bronislaw Komorowski evenimentele din Ucraina si alte dosare regionale.

Situatia din Ucraina nu poate avea niciun impact pozitiv

Ca partener comercial al Ucrainei, mediul de afaceri din tara noastra nu poate fi afectat decat in mod negativ de situatia incerta din tara vecina, ne-a spus Mihai Ionescu, secretar general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Situatia din Ucraina continua sa traga in jos pietele actiunilor

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au urmat un curs descendent vineri, investitorii asteptand referendumul privind desprinderea peninsulei Crimeea de Ucraina.

Obama ii invita pe liderii G7 la o reuniune privind criza din Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a invitat liderii statelor din cadrul G7 si Uniunii Europene UE) sa se reuneasca saptamana viitoare, la Haga, pentru a discuta despre situatia din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei Aceasta reuniune se va concentra asupra situatiei din Ucraina si viitoarelor decizii pe care G7 ar putea sa le adopte ca raspuns la evolutia .

Basescu, despre situatia din Ucraina si Crimeea: Vladimir Putin vrea sa reconstruiasca URSS

Presedintele rus Vladimir Putin vrea sa reconstruiasca Uniunea Sovietica, aceasta este cauza pentru conflictele din jurul Marii Negre, incluzand Crimeea, afirma presedintele Traian Basescu. Acesta a afirmat,.

Wall Street termina pe crestere, mizand pe detensionarea crizei din Ucraina

Wall Street a terminat in crestere sedinta de marti, mizand pe o detensionare a crizei din Ucraina si pe fondul unor date pozitive ale economiei americane: Dow Jones a castigat 0,55% iar Nasdaq 1,25%, scrie AFP.

Principalele evenimente din Ucraina de la inceputul miscarii de contestare

Agentia France-Presse prezinta o cronologie cu principalele evenimente din Ucraina de la inceputul contestarii proeuropene, in noiembrie 2013, si pana la un referendum, duminica, privind alipirea Crimeei la Rusia, organizat de autoritatile separatiste.

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

Obama si Putin au discutat pe tema situatiei din Ucraina

Liderul american, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, au discutat a telefon, duminica, pe tema situatiei din Ucraina, relateaza AFP. in cursul conversatiei telefonice, Vladimir.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )