Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul ucrainean: Rusia ar fi racolat militanti din Transnistria pentru a destabiliza Ucraina

B1 B1,
Premierul ucrainean: Rusia ar fi racolat militanti din Transnistria pentru a destabiliza Ucraina

Premierul ucrainean acuza Rusia ca ar fi racolat militanti din Transnistria pentru a destabiliza regiunile din sudul si estul Ucrainei inaintea alegerilor prezidentiale anticipate de pe 25 mai. Avem. continuă pe B1

Iateniuk acuza Rusia ca racoleaza militanti din Trasnistria ca sa destabilizeze Ucraina.

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk acuza Rusia ca racoleaza militanti din Transnistria pentru a destabiliza regiunile din sudul si estul Ucrainei, inaintea alegerilor prezidentiale anticipate din mai, relateaza Reuters, conform Mediafax. Citeste si: Serviciile speciale: Un spion rus a fost arestat in Ucraina Avem dovezi clare ca agentiile rusesti au racolat mai multi asa-zisi protestatari, de fapt, gangsteri, cu misiunea sa declanseze un nou ciclu al violentelor in sudul si estul .

Adrian Candu: Vom gestiona situatia din Transnistria prin dialog, inclusiv cu Kremlinul.

Vicepresedintele Parlamentului din Republica Moldova, Adrian Candu, a declarat, marti, la Bucuresti, ca noua situatie din Transnistria, data de declaratia presedintelui asa-zisului Soviet Suprem, va fi gestionata doar prin dialog, inclusiv cu Kremlinul, informeaza Mediafax. Vom gestiona situatia doar prin dialog, prin consultari atat cu partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova la nivelul UE si la nivel global si de ce nu chiar si prin dialog cu Kremlinul, prin dialog cu Rusia, .

Radu Tudor: Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria

Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria, a declarat jurnalistul Radu Tudor, in editia de marti a emisiunii La ordinea zilei, comentand astfel intentia.

Presedintele ucrainean a dat un ultimatul de trei ore autoritatilor din Crimeea pentru a-l elibera pe comandantul marinei

Ultimatul de trei ore dat de presedintele ucrainean Olexandr Turcinov autoritatilor din Crimeea:Acestea au trei ore la dispozitie pentru a-l elibera pe comandatul marinei capturat in cursul dimineatii.

Profesorul Ion Iovcev amendat pentru refuzul de-a se supune regimului rusofon din Transnistria.

Autoritatile separatiste de la Tiraspol l-au amendat cu 3. 000 de lei moldovenesti pe profesorul Ion Iovcev, aceasta fiind sentinta in cazul mascaradei de proces la care a fost supus directorul Liceului Lucian Blaga, sanctionat astfel pentru ca a refuzat sa predea actele institutiei pe mana regimului transnistrean. Nu-i deloc putin spus mascarada, in cazul acestui proces, daca ne gandim ca totul s-a redus la numai doua termene de asa-zisa judecata. Primul a fost pe nepusa masa, in data .

Austria: Oligarhul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pentru o cautiune record de 125 milioane euro

Miliardarul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pe cautine, pentru o suma record de 125 milioane euro, scrie Reuters.

Am OPRIT orice cooperare cu RUSIA. LOVITURI uriase din partea Occidentului pentru Vladimir Putin, dupa anexarea Crimeei

Sanctiunile se tin lant pentru Moscova, dupa anexarea Crimeei. Rusia a fost suspendata din grupul G8, unde detinea presedintia. in plus, Casa Alba a recomandat investitorilor sa evite actiunile rusesti.

Am OPRIT orice cooperare cu RUSIA. LOVITURI uriase din partea Occidentului pentru Vladimir Putin, dupa anexarea Crimeei

Sanctiunile se tin lant pentru Moscova, dupa anexarea Crimeei. Rusia a fost suspendata din grupul G8, unde detinea presedintia. in plus, Casa Alba a recomandat investitorilor sa evite actiunile rusesti.

Franta: Rusia este suspendata din G8

Laurent Fabius, ministrul francez al afacerilor externe sustine ca liderii Grupului celor Opt puteri ale lumii G8) au suspendat participarea in club a Rusiei pe fondul tensiunilor din Ucraina si a incursiunii Rusiei in Crimeea, informeaza publicatia ABC News.

Faze tari: Au dat-o afara din hotel pentru ca era prea sexy; Misterul piramidei de la Gunung Padang, contemporana cu legendara Atlantida; Yakuza: mafia care se reinventeaza

Ce a patit un adolescent dupa ce s-a jucat pe calculator timp de 16 ore si a baut 8 litri de bautura energizanta. Un adolescent norvegian, in varsta de 14 ani, a fost internat cu insuficienta renala, dupa un maraton de 16 ore de. Gafa colosala! Au aratat fotografia unui penis in timpul unei emisiuni in direct. Gafa uriasa la postul local de stiri Fox31 Denver, din Statele Unite. In timp ce jurnalistii relatau stirea cu privire la un elicopter care s-a prabusit, pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )