Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministrul ungur de externe il acuza pe Klaus Iohannis ca a instigat la ura impotriva maghiarilor!

România Liberă România Liberă,
Ministrul ungur de externe il acuza pe Klaus Iohannis ca a instigat la ura impotriva maghiarilor!

Presedintele a sustinut miercuri faptul ca, in timp ce autoritatile se lupta cu pandemia, PSD se lup. continuă pe România Liberă

Tariceanu solicita ca ministrul de Externe si directorii SRI si SIE sa dea explicatii Parlamentului despre afirmatiile presedintelui

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a solicitat, miercuri, invitarea la comisiile de specialitate ale Parlamentului a ministrului de Externe si a directorilor SRI si SIE, pentru a furniza date in sensul afirmatiilor facute de presedintele Klaus Iohannis fata de o presupusa intelegere a PSD cu o putere straina pentru a ceda Ardealul.

Klaus Iohannis: Romania va trimite in Republica Moldova medici, materiale sanitare si medicamente. Vom ajuta cetatenii de acolo sa treaca mai usor peste aceasta epidemie de coronavirus (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca Romania va ajuta Republica Moldova cu masti, medicamente si materiale sanitare, astfel incat sa fata fata mai bine epidemiei de coronavirus. De asemenea, o ec.

Chiar avem cu ce sa ne laudam in criza coronavirusului? Care a fost rostul lectiei deschise a lui Klaus Iohannis

Dupa o luna si jumatate presedinte peste o Romanie aflata la izolare, Klaus Iohannis si-a dat jos masca pentru o conferinta de presa maraton in care sa le arate romanilor cum se vede tara de la Cotroceni, acolo unde se iau deciziile. Ca un profesor asezat la catedra, Iohannis a venit cu grafice care sa sustina teoria lucrului bine facut de Guvernul PNL, intr-un moment pe care, cu siguranta, niciun politician nu doreste sa-l traiasca la guvernare.

Digi24: Autoritatile analizeaza declararea starii de alerta dupa 15 mai. intalnire Klaus Iohannis-Ludovic Orban, miercuri, pe aceasta tema

Guvernul si Presedintele analizeaza ipoteza declararii starii de alerta dupa data de 15 mai, cand expira starea de urgenta instituita prin decret de Klaus Iohannis. Este o masura necesara pentru a putea fi mentinute, legal, unele dintre restrictiile impuse.

KLAUS IOHANNIS: in acest an scolar gradinitele, scolile, universitatile nu se redeschid

Presedintele Klaus Iohannis anuntat astazi ca, pentru majoritatea elevilor si studentilor, in acest an scolar, gradinitele, scolile, universitatile nu se vor redeschide, anul scolar se incheie pe 12 iunie, iar pana atunci vor continua formele de invatamant la distanta.

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD pentru declaratiile pe tema Tinutului Secuiesc

Presedintele Klaus Iohannis a fost reclamat la CNCD de o asociatie maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, ca urmare a declaratiilor pe tema Tinutului Secuiesc.

Klaus Iohannis are o plangere la CNCD pentru afirmatia PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. Cine l-a reclamat pe seful statului

O asociatie maghiara pentru protectia drepturilor minoritatilor l-a reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pe presedintele Klaus Iohannis, in urma afirmatiei potrivit careia PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

Victor Ponta: Klaus Iohannis are exprimari pe care le-am auzit la Vadim Tudor si Liviu Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru declaratia facuta miercuri referitoare la proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc si mesajul adresat celor din PSD.

Klaus Iohannis: E incredibil! in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni ca, in timpul pandemiei de coronavirus, cand Guvernul ia masuri pentru limitarea raspandirii cu coronavirus, PSD incearca sa faca in asa fel incat sa dea Ardealul ungurilor.

Klaus Iohannis: E incredibil! in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )