Libnet.ro
UNICEF

10:15

MINUT cu MINUT Liga 1 ACS Poli-U Cluj 1-2, FC Brasov-Concordia 3-1 si Viitorul-Steaua 0-3

Online Sport Online Sport,
MINUT cu MINUT Liga 1 ACS Poli-U Cluj 1-2, FC Brasov-Concordia 3-1 si Viitorul-Steaua 0-3

Ultimele trei jocuri ale etapei a XXVIII-a aLigii 1 -ACS Poli-U Cluj 1-2, FC Brasov-Concordia 3-1si Viitorul-Steaua 0-3- au fostin direct, LIVE TEXT, pe site. continuă pe Online Sport

Liga 1: ACS Poli Timisoara a fost invinsa pe teren propriu de Universitatea Cluj, scor 1-2

Formatia ACS Poli Timisoara a pierdut partida disputata luni seara pe teren propriu in compania Universitatii Cluj, scor 1-2. Golurile invingatorilor au fost marcate de Lungu 52 si Nicu 83, in timp ce.

infrangere cu greutate pentru ACS Poli Timisoara, pe teren propriu, cu U Cluj

U Cluj a fost mai norocoasa si a castigat. E drept, a dat dovada si de pragmatism si a plecat din deplasarea la ACS Poli Timisoara cu toate cele trei puncte. Luni, in prima zi dupa Pasti, ardelenii au invins pe Dan Paltinisanu cu scorul de 2 1 si au facut un pas important in fata celor de la ACS Poli in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Dan Alexa va fi sef de ceremonii pentru Pastele in cantonament al celor de la ACS Poli

Dorinta televiziunilor de a ne arata fotbal romanesc de calitate certa in zilele libere de Pasti, dar mai ales banii oferiti de acestea, au facut ca cei de la ACS Poli sa isi petreaca prima zi a sarbatorilor pascale in cantonament, iar cea de a doua pe teren, in meciul cu U Cluj.

MINUT cu MINUT Liga 1 Dinamo-Astra 2-0, FC Botosani-Pandurii 3-2 si Sageata-Petrolul 2-3

Meciurile programate duminica in Liga 1, in cadrul etapei a XXVIII-a - Dinamo-Astra 2-0, FC Botosani-Pandurii 3-2si Sageata-Petrolul 2-3- au fost LIVE TEXT pe site.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )