Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mircea Badea: Anticipam ca e foarte posibil sa nu o mai vedem niciodata pe Laura Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Anticipam ca e foarte posibil sa nu o mai vedem niciodata pe Laura Codruta Kovesi

Mircea Badea a spus, joi, dupa refuzul sefei DNA de a merge la comisia de ancheta parlamentara privind alegerile din 2009, ca Laura Codruta Kovesi este un metacetatean si s-ar putea sa nu o mai ve. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Cred ca exista probabilitatea insemnata ca noi sa nu o mai vedem pe doamna Kovesi niciodata

Mircea Badea a vorbit in emisiunea in gura presei, de la Antena 3, despre faptul ca Laura Codruta Kovesi nu a mai spus nimic in spatiul public de cand a izbucnit scandalul.

Mircea Badea: Se va alege praful de coalitia guvernamentala si cred ca e foarte bine

Mircea Badea este de parere ca se va alege praful de actuala coalitie de guvernare si considera ca este foarte bine. Se alege cumva praful de actuala coalitie guvernamentala si eu cred ca e foarte.

Mircea Badea: Azi a fost dauna totala pentru Kovesi, Toader, Lazar si Iohannis

Mircea Badea a spus, marti, dupa decizia CCR in ce priveste pragul la abuzul in serviciu, ca hotararea era una previzibila, astfel ca a fost o zi de dauna totala pentru sefa DNA.

Mircea Badea: Zi de dauna totala pentru Kovesi, Toader, Lazar si Iohannis

Mircea Badea a spus, marti, dupa decizia CCR in ce priveste pragul la abuzul in serviciu, ca hotararea era una previzibila, astfel ca a fost o zi de dauna totala pentru sefa DNA.

Oameni sau viermi? Asta e intrebarea. Mircea Badea, mesaj dur la adresa lui Mihai Bendeac

Mircea Badea a avut o reactie acida pe blogul sau fata de Mihai Bendeac. Acesta spune despre Bendeac ca nu ar avea caracter, in atentia sa intrand si cativa colegi ai.

Mircea Badea, despre vizita lui Iohannis la Casa Alba: Dupa ce am inteles cat de important este momentul, apoi trebuie sa ne ridicam la inaltimea lui

In emisiuneaSinteza zilei, Mircea Badea a vorbit despre vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba, unde va avea o intrevedere cu presedintele american Donald Trump.

Caru' cu vedete:Banica jr si Brenciu au cantat pe aceeasi scena. Impacati de sponsori cu acelasi onorariu; Mircea Badea il ataca dur pe Mihai Bendeac; Cand revine pe scena Cezara Dafinescu

Cum arata mama lui Beyonce. Cu totii o cunosc pe Beyonce 35 de ani). Vocea minunata combinata cu un trup senzational au clasat-o pe aceasta printre cele mai. Ce face Elena Basescu la ora 01:00. Cancan a surprins-o pe Elena Basescu, fiica fostului presedinte al Romaniei, intr-o ipostaza surprinzatoare la ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )