Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mircea Badea: Asa cum exista ciomagari care il linseaza pe Iohannis, exista si o propaganda de pupincuristi la Iohannis

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Asa cum exista ciomagari care il linseaza pe Iohannis, exista si o propaganda de pupincuristi la Iohannis

Asa cum exista ciomagari care il linseaza pe Iohannis, exista si o propaganda de pupincuristii la Iohannis, a declarat Mircea Badea in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei. Eu astazi m-am. continuă pe Antena3

Mircea Badea, interzis la Cotroceni. intr-un stat de drept, astfel de lucruri nu ar trebui sa se intample. Palatul Cotroceni nu este o bodega care isi alege clientela

Lui Mircea Badea nu i s-a permis sa participe la conferinta de presa pe care Traian Basescu o va sustine pentru a prezenta bilantul celor 10 ani in functia de presedinte. Mircea Badea era acreditat la Palatul Cot.

Mircea Badea, angajat la Pro TV! Mai tineti minte?

Nu multi isi amintesc perioada in care Mircea Badea era angajat la Pro TV. Multi il asociaza doar cu Antena 3, unde modereaza de un deceniu emisiunea In Gura Presei. Iata ce sarcini avea Mircea la postul lui Adrian Sarbu.

Jurnalistii care l-au deranjat pe Basescu, la QA. Ce intrebare i-ar fi pus Mircea Badea presedintelui

Mircea Badea a dezvaluit ce intrebare ar fi dorit sa-i adreseze lui Traian Basescu, in cazul in care i s-ar fi permis accesul in Palatul Cotroceni. Atat intrebam: Antena 3 e aici? Si ii faceam cu mana.

Antena 3 a incercat sa-l acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu / RTV l-a intrebat pe presedinte de ce nu a vorbit despre popor, Antena i-a cerut sa explice de ce familia sa are probleme cu justitia

Antena 3 a incercat sa il acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa sustinuta sambata de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul duminica, dar acesta nu a fost prezent in cele din urma la Palatul Cotroceni, deoarece Administratia Prezidentiala ar fi refuzat acreditarea. La aceasta conferinta, ziaristii Antenei 3 si Romania TV s-au aratat interesati de ce presedintele nu a vorbit nimic despre popor, cum comenteaza faptul ca toata familia sa are probleme cu justitia sau daca stia de mormanul de bani pe care l-ar fi primit fratele sau de la Bercea Mondial.

Mircea Badea: Privind filmuletul de la Digi, mi-am pus cateva intrebari. Nu se vede nimic

Mircea Badea a vorbit, miercuri, despre tragedia aviatica de la Siutghiol, comentand inregistrarea video aparuta in presa, care arata ca cel putin una dintre victimele accidentului se afla in viata dupa.

Mircea Badea: Sunt amenintat de interlopi. Sesizez institutiile statului sau vorbesc cu niste prieteni din Bulgaria?

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, joi seara, ca a primit mai multe amenintari de la diversi interlopi si l-a intrebat pe chestorul Pavel Abraham, prezent in platoul emisiunii.

Mircea Badea: Propaganda basista imi inventeaza afirmatii in legatura cu filmuletul cu tragedia aviatica de la Siutghiol

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, in emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, ca presa basista ii inventeaza afirmatii legate de filmuletul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )