Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mircea Badea: Basescu e sustinatorul nr. 1 al proiectului Rosia Montana. Nu am auzit, la proteste, vreo vorba la adresa lui

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Basescu e sustinatorul nr. 1 al proiectului Rosia Montana. Nu am auzit, la proteste, vreo vorba la adresa lui

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei de la Antena 3, a declarat luni seara ca nu intelege scopul injuraturilor la adresa lui, din partea protestatarilor fata de proiectul Rosia Montana, mai. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Basescu e promotorul nr. 1 al proiectului Rosia Montana. Nu am auzit, la proteste, vreo vorba la adresa lui

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei de la Antena 3, a declarat luni seara ca nu intelege scopul injuraturilor la adresa lui, din partea protestatarilor fata de proiectul Rosia Montana, mai.

Mircea Badea: Basescu e principalul promotor al omorarii cainilor si lumea ma injura pe mine?

Mircea Badea le-a marturisit telespectatorilor Antena 3, luni seara, ca de doua saptamani este sub asediu pe doua subiecte: Rosia Montana si cainii fara stapan. El a declarat ca este asaltat de mesaje.

Ciorbea, dupa ce Basescu a cerut retragerea proiectului Rosia Montana: Nu spune nimic nou, reia ideile lui Antonescu

Victor Ciorbea, fost premier al Romaniei, apreciaza ca presedintele Traian Basescu nu a venit cu idei noi, in discursul tinut astazi referitor la retragerea protectului Rosia Montana, ci nu a facut altceva.

Badea: Am verificat pe HotNews cand au inceput protestele impotriva proiectului Rosia Montana si a mea. Iata ce spuneam eu atunci

Mircea Badea le-a marturisit telespectatorilor Antena 3, luni seara, ca de doua saptamani este sub asediu pe doua subiecte: Rosia Montana si cainii fara stapan. Vorbind despre primul asediu, cel legat de.

Mircea Badea: Daca ar fi dupa mine, eu as decide SA NU SE FACA proiectul de la Rosia Montana

Realizatorul emisiunii in Gura Presei, Mircea Badea, a fost invitatul lui Adrian Ursu la emisiunea Secvential. in contextul tensiunilor legate de proiectul Rosia Montana, Badea a explicat ca nu mai.

Mircea Badea: Domnul Neamtu nu cumva este servantul, sluga si propagandistul lui Basescu?

Neamtu nu cumva este sluga lui Basescu, s-a intrebat Mircea Badea, marti, atunci cand a auzit ca discursul premierului a fost intrerupt de Mihail Neamtu, liderul Partidului Noua Republica. Domnul.

Patriarhia Romana: Suntem iMPOTRIVA proiectului Rosia Montana. Se distruge regiunea pe vecie.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, preotul Constantin Stoica, a reamintit ca Sinodul BOR s-a declarat inca de acum zece ani impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, relateaza Realitatea TV. Se implinesc zece ani de cand Sfantul Sinod si-a exprimat public punctul de vedere impotriva proiectului Rosia Montana. Creatia, mediul sunt dar de la Dumnezeu care trebuie prezervat. Sunt aceste probleme de patrimoniu, care in viziunea celor care au initiat proiectul, ar trebui sa dispara. Nu .

Mircea Badea: nu-mi place deloc de Nicusor Dan, mi se pare ca are o prestatie ipocrita

Mircea Badea a spus, marti, ca nu i-a placut niciodata prestatia lui Nicusor Dan, fost candidat independent la Primaria Capitalei, in 2012. Nu-mi place deloc de Nicusor Dan, nu mi-a placut niciodata, mi .

Mircea Badea, clarificari publice despre ce s-a intamplat cu Oreste: eu sunt in legitima aparare in povestea asta

Mircea Badea a facut in cadrul emisiunii in gura presei de luni seara o serie de clarificari despre ce s-a intamplat cu prietenul lui Oreste, explicand totodata si mesajele din ultimul timp de pe.

Mircea Badea, clarificari publice despre ce s-a intamplat cu Oreste: Eu sunt in legitima aparare in povestea asta

Mircea Badea a facut in cadrul emisiunii in gura presei de luni seara o serie de clarificari despre ce s-a intamplat cu prietenul lui Oreste, explicand totodata si mesajele din ultimul timp de pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )