Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Nu cumva este vorba despre niste bani pe care Adamescu ii plateste ca taxa de protectie?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Nu cumva este vorba despre niste bani pe care Adamescu ii plateste ca taxa de protectie?

Mircea Badea a vorbit despre conferinta de presa organizata de Ambasada Statelor Unite, unde a fost invitat si fostul ambasador al S. A, Mark Gitenstein. Ambasada Statelor Unite a organizat o conferinta de presa. continuă pe Antena3

Neuronul stingher in politica: Dan Sova, despre Nastase: Avand in vedere ca este vorba despre un om politic, da, este o condamnare politica/ Ministrul Daniel C-tin: Legea se putea promulga si dupa sa venim cu modificari

Ori toti sa murim, ori toti sa scapam. Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a vorbit marti seara, la emisiunea Impartial de la Digi24, despre condamnarea lui Adrian Nastase sustinand ca este vorba despre un proces politic. Si avand in vedere ca este vorba despre un om politic, da, este o condamnare politica.

Mircea Badea: Nu cumva Basescu a incasat taxa de protectie prin intermediul lui fiica-sa?

Mircea Badea a vorbit miercuri, la Sinteza Zilei despre ancheta care arata legaturile dintre banii rusilor si familia Basescu. Cum era aia? Rusii e rai, dar banii lor e buni. Istoria lui Traian Basescu.

Mircea Badea, despre amenda primita de la CNA: Unde e incalcarea legii?

Mircea Badea a vorbit, luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre o amenda pe care a primit-o de la CNA, pentru limbaj injurios. Unde este injuria? Pe el chiar l-a trimis Partidul, pentru ca pe vremea.

Mircea Badea, despre isteria seismului din Vrancea: Nu l-am simtit deloc

Mircea Badea a vorbit, duminica seara, la in gura presei, despre isteria seismului din Vrancea. Realizatorul a marturisit ca nu a simtit deloc cutremurul, dar l-a remarcat datorita breaking news-urilor. Nu.

Mircea Badea: Bai Basaule, tie 7,4 milioane de oameni ti-au zis sa te cari! Unul din motive fiind faptul ca la varf dirijezi justitia

Mircea Badea a comentat in stilul caracteristic afirmatia presedintelui Traian Basescu: incercarea de a spune justitia basista sau slugile lui Basescu, nici nu convinge pe nimeni si arata ca imediat ce.

Mircea Badea: Doamna Nuland era muta? Nu parea muta, ca a vorbit

Mircea Badea a comentat marti, in cadrul emisiunii in Gura Presei o parte din afirmatiile facute de Traian Basescu in cea mai recenta conferinta de presa a sa. Cum a fost? S-a intalnit Nuland cu tine si.

Mircea Badea: As fi curios daca Antonescu a reevaluat treaba cu justitia. Parca justitia nu i se mai pare atat de basista

In cadrul interventiei din cadrul emisiunii 100 de minute, Mircea Badea a comentat ultimele evenimente din viata politica romaneasca. Realizatorul emisiunii in gura presei nu crede in declaratiile de unitate .

CNA - primele amenzi din 2014: 20.000 de lei pentru Antena 3/Mircea Badea si 10.000 de lei pentru B1 TV/Radu Banciu

CNA a amendat, luni, Antena 3 cu 20. 000 de lei pentru emisiunile In gura presei si Sinteza Zilei, in care Mircea Badea a folosit limbaj injurios si in care au fost aduse acuzatii fara dovezi presedintelui Traian Basescu. Postul B1 TV a fost amendat cu 10. 000 de lei pentru limbajul injurios folosit de C. Tudor intr-o emisiune si pentru afirmatiile cu caracter discriminatoriu facute intr-o editie a emisiunii sale de realizatorul Radu Banciu.

Antena 3, amendata de CNA cu 20.000 de lei din cauza lui Mircea Badea.

CNA a amendat, luni, Antena 3 cu 20. 000 de lei, pentru emisiunile In gura presei si Sinteza zilei, in care Mircea Badea a folosit un limbaj considerat injurios de membrii Consiliului si in care au fost aduse acuzatii presedintelui Traian Basescu, fara a fi prezentate dovezi, relateaza Mediafax. CNA a monitorizat mai multe emisiuni de la Antena 3 dupa ce a primit o serie de sesizari cu privire la aceste programe, intre care si unele de la Administratia Prezidentiala. Presedintia a sesizat .

Ultimii bani pentru fostii muncitori de la Metalurgica Transilvana Aiud. Salarii compensatorii din vanzarea produselor de pe stoc

Dupa aproape 4 ani de la disponibilizare, circa 300 de fosti angajati ai societatii Metalurgica Transilvana Aiud SA primesc ultimele salarii compensatorii. Este vorba despre o suma totala ce depaseste 1 milioan de lei, fiecare angajat primind intre 3. 000 si 4. 000 de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )