Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mircea Badea: Nu cumva Basescu a incasat taxa de protectie prin intermediul lui fiica-sa?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Nu cumva Basescu a incasat taxa de protectie prin intermediul lui fiica-sa?

Mircea Badea a vorbit miercuri, la Sinteza Zilei despre ancheta care arata legaturile dintre banii rusilor si familia Basescu. Cum era aia? Rusii e rai, dar banii lor e buni. Istoria lui Traian Basescu. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Nu cumva este vorba despre niste bani pe care Adamescu ii plateste ca taxa de protectie?

Mircea Badea a vorbit despre conferinta de presa organizata de Ambasada Statelor Unite, unde a fost invitat si fostul ambasador al S. A, Mark Gitenstein. Ambasada Statelor Unite a organizat o conferinta de presa.

Mircea Badea: Bai Basaule, tie 7,4 milioane de oameni ti-au zis sa te cari! Unul din motive fiind faptul ca la varf dirijezi justitia

Mircea Badea a comentat in stilul caracteristic afirmatia presedintelui Traian Basescu: incercarea de a spune justitia basista sau slugile lui Basescu, nici nu convinge pe nimeni si arata ca imediat ce.

Mircea Badea: Doamna Nuland era muta? Nu parea muta, ca a vorbit

Mircea Badea a comentat marti, in cadrul emisiunii in Gura Presei o parte din afirmatiile facute de Traian Basescu in cea mai recenta conferinta de presa a sa. Cum a fost? S-a intalnit Nuland cu tine si.

CNA - primele amenzi din 2014: 20.000 de lei pentru Antena 3/Mircea Badea si 10.000 de lei pentru B1 TV/Radu Banciu

CNA a amendat, luni, Antena 3 cu 20. 000 de lei pentru emisiunile In gura presei si Sinteza Zilei, in care Mircea Badea a folosit limbaj injurios si in care au fost aduse acuzatii fara dovezi presedintelui Traian Basescu. Postul B1 TV a fost amendat cu 10. 000 de lei pentru limbajul injurios folosit de C. Tudor intr-o emisiune si pentru afirmatiile cu caracter discriminatoriu facute intr-o editie a emisiunii sale de realizatorul Radu Banciu.

Antena 3, amendata de CNA cu 20.000 de lei din cauza lui Mircea Badea.

CNA a amendat, luni, Antena 3 cu 20. 000 de lei, pentru emisiunile In gura presei si Sinteza zilei, in care Mircea Badea a folosit un limbaj considerat injurios de membrii Consiliului si in care au fost aduse acuzatii presedintelui Traian Basescu, fara a fi prezentate dovezi, relateaza Mediafax. CNA a monitorizat mai multe emisiuni de la Antena 3 dupa ce a primit o serie de sesizari cu privire la aceste programe, intre care si unele de la Administratia Prezidentiala. Presedintia a sesizat .

Mircea Badea, despre amenda primita de la CNA: Unde e incalcarea legii?

Mircea Badea a vorbit, luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre o amenda pe care a primit-o de la CNA, pentru limbaj injurios. Unde este injuria? Pe el chiar l-a trimis Partidul, pentru ca pe vremea.

Mircea Badea: As fi curios daca Antonescu a reevaluat treaba cu justitia. Parca justitia nu i se mai pare atat de basista

In cadrul interventiei din cadrul emisiunii 100 de minute, Mircea Badea a comentat ultimele evenimente din viata politica romaneasca. Realizatorul emisiunii in gura presei nu crede in declaratiile de unitate .

Mircea Badea, despre isteria seismului din Vrancea: Nu l-am simtit deloc

Mircea Badea a vorbit, duminica seara, la in gura presei, despre isteria seismului din Vrancea. Realizatorul a marturisit ca nu a simtit deloc cutremurul, dar l-a remarcat datorita breaking news-urilor. Nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )