Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mircea Badea, despre prezenta extraterestrilor pe Pamant

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre prezenta extraterestrilor pe Pamant

Mircea Badea a comentat miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, o ipoteza fantezista conform careia pe Pamant s-ar afla extraterestri si ca, mai mult, acestia s-ar afla la conducerea Statelor Unite. De. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Cat va fi Reading comisar la justitie, raportul MCV va fi copy-paste dupa precedentul

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de miercuri a emisiunii in Gura Presei ultimul raport MCV, unde din nou este criticata justitia. Cat va fi Reading comisar la justitie, raportul MCV va fi copy-paste.

Mircea Badea: Mi se pare minor ca Guvernul recunoaste ca a fost prost

Mircea Badea, realizator al emisiunii in gura presei, a comentat miercuri seara, la Antena 3, cu privire la tragedia aviatica petrecuta luni dupa-amiaza in Apuseni. Potrivit acestuia, ar trebui sa existe.

Mircea Badea: Ascultam telefoane, gasim oameni in Kenya, dar nu suntem in stare sa gasim niste oameni in Muntii Carpati

Mircea Badea a comentat luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei, accidentul aviatic in care pilotul Adrian Iovan si un pasager si-au pierdut vietile, dupa ce autoritatile au avut mari probleme in a.

Mircea Badea: Oamenii astia zburau cu o conserva, pentru ca nu aveau altceva. Ca nu sunt bani. Dar pentru biserici sunt bani

Mircea Badea a vorbit marti, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre cum este cheltuit banul public si despre modul in care sunt finantate unele institutii ale statului, in legatura cu accidentul aviatic.

Mircea Badea: Pentru ce cheltuim sute de milioane de euro cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale?

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, Mircea Badea a criticat dur Serviciul de Telecomunicatii Speciale, care a dat coordonate gresite echipelor de salvare aflate in cautarea locului in care avionul pilotat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )