Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mircea Badea, detalii picante din viata de tatic: Copilul s-a prins cine este veriga slaba in familie: eu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, detalii picante din viata de tatic: Copilul s-a prins cine este veriga slaba in familie: eu

O revenire spectaculoasa dupa sarcina trebuie sa inceapa inca din prima zi in care afli ca esti insarcinata, a declarat Carmen Bruma, la Sinteza zilei, unde a vorbit despre cartea pe care tocmai a. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Ipocrizia mi se pare o moda

Mircea Badea a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei despre ipocrizie. Astazi in emisiune o sa vorbim despre ipocrizie. Mie ipocrizia mi se pare asa, o moda, a spus Mircea.

Un banner care il ironizeaza pe Mircea Badea, afisat deasupra pasajului Baneasa langa sediul Antena 3

Un banner care il ironizeaza pe Mircea Badea a fost agatat deasupra pasajului Baneasa, in apropiere de sediul Antena 3, scrie Metropotam. ro.

Cum este Mircea Badea in ochii mamei lui

Mama lui Mircea Badea a fost prezenta ieri la evenimentul prin care iubita fiului sau, Carmen Bruma, si-a lansat o carte despre perioada sarcinii, ocazie cu care a declarat cum este fiul ei si cum a ajuns sa o pretuiasca enorm pe partenera acestuia.

Mircea Badea, despre motivarea sentintei in dosarul Telepatia: Este o compunere de 200 de pagini. Nu este o motivare, este un eseu

Eu sunt fan domnul Ciuvica in legatura cu depolitizarea, cu aceasta obsesie marota, a decshis dialogul din aceasta seara realizatorul emisiunii in Gura Presei. Nici eu nu mai pot cu asta: domnule, trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )