Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dragnea, clarificari despre legea defaimarii: este o lege profund pozitiva

România Liberă România Liberă,
Dragnea, clarificari despre legea defaimarii: este o lege profund pozitiva

Proiectul de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup a fost denumit legea defaimarii pentru a se incerca sa se spuna ca este o lege negativa, a declarat, miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Cenzura, dusa la un nou nivel: ce trebuie sa stii despre legea defaimarii

Poate la fel de controversata precum Big Brother, legea defaimarii, initiata de seful PSD, Liviu Dragnea, a primit marti girul deputatilor juristi, iar astazi va primi votul final. Daca acest lucru se va intampla, cei care calomniaza in spatiul public, inclusiv in presa si pe internet, risca amenzi intre o mie si 30 de mii [].

Dragnea isi apara Legea defaimarii: Nu exista prevederi care limiteaza libertatea de expresie

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, ca in Legea defaimarii nu exista nici un fel de prevedere care sa limiteze libertatea de expresie .

Dragos Patraru, Mircea Badea, Radu Banciu si Andrei Gheorghe, despre Legea defaimarii: o prostie, o mizerie, o jignire, ni se pune pumnul in gura

Realizatorii Dragos Patraru, Mircea Badea, Radu Banciu si Andrei Gheorghe critica Legea defaimarii, catalogand-o drept o prostie, o mizerie sau o solutie pentru politicieni pentru a se proteja de critici in spatiul public.

Liviu Dragnea despre legea defaimarii sociale: Nu exista nicio prevedere care sa atenteze la libertatea presei

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, in legatura cu proiectul de lege privind defaimarea sociala, ca Nu exista nicio prevedere in acest proiect de lege care sa atenteze la libertatea presei. Dragnea a comentat si criticile la adresa proiectului de lege, transmitandu-le celor care critica inititaiva ca Inainte sa comenteze o initiativa legislativa, sa o critice, sa o citeasca cu atentie.

Dragnea, despre legea defaimarii: Nu vreau sa fie adoptata prin incalcarea regulamentului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, de la tribuna Camerei Deputatilor, ca nu doreste ca proiectul legii defaimari sa fie adoptat prin incalcarea regulamentului.

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, despre legea defaimarii: Nu suntem de acord ca departamentul infiintat sa aplice sanctiuni; juridic, nu are cum/ Era firesc sa fim invitati la dezbaterile din comisii

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Csaba Asztalos, a declarat pentru HotNews. ro ca Departamentul pentru Promovarea Demnitatii Umane si Tolerantei care ar urma sa se infiinteze in cadrul CNCD nu poate aplica sanctiuni, asa cum prevede proiectul legii defaimarii a lui Liviu Dragnea, intrucat nu are cum din punct de vedere juridic.

T. Basescu, despre legea defaimarii: pumn in gura pentru apararea celor protejati

Romania, din momentul promulgarii legii defaimarii, va fi pusa in linie cu China, cu Federatia Rusa si Turcia, a sustinut presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, marti, la postul B1TV, adaugand ca proiectul de act normativ trebuie intors in Parlament de seful statului, transmite Agerpres.

Traian Basescu despre Legea defaimarii

Legea defaimarii, arma lui Dragnea impotriva generatiei Facebook. Ce sanse sunt ca legea sa fie blocata

Legea defaimarii sociale reduce din libertatea de exprimare a presei si ingradeste mediul online. Pentru a promova o asemenea lege, Liviu Dragnea a scornit un organism european, care, de fapt, este un ONG. in plus, legea are un puternic potential de neconstitutionalitate pentru ca dubleaza, practic, legislatia aflata deja in vigoare.

Mircea Badea: Legea defaimarii este o prostie, libertatea de exprimare nu e cu masura. Ori ai, ori nu ai

Mircea Badea a comentat, in pasa de miercuri cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, legea defaimarii, despre care spune ca este o prostie: Vorbim despre legea lui Dragnea, cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )