Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mircea Badea: Matorul nu da explicatii, el da informatii

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Matorul nu da explicatii, el da informatii

Martorul este chemat la Parchet sa dea informatii, nu explicatii, a declarat Mircea Badea in editia de joi seara a emisiunii in gura presei, comentand astfel cum a inteles presa sa scrie despre audierea lui. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Faptul ca presedintele isi construieste partid este crancen anticonstitutional. Este motiv de suspendare

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de luni seara a emisiunii in Gura Presei, faptul ca Traian Basescu urmeaza sa-si lanseze un partid politic. Faptul ca presedintele isi construieste partid .

Mircea Badea, la Sinteza Zilei: La ora aceea eram cu Adrian Ursu in masina. Am asistat la un SPECTACOL

In editia speciala a Sintezei Zilei, realizatorul TV, Mircea Badea, a declarat ca a ramas uimit de ceea ce a auzit la radio, in timp ce Mihai Gadea era audiat ca martor in sediul DNA. Am asistat la un spectacol.

Mircea Badea, despre chemarea la DNA a lui Gadea lui Ciuvica: Sunt de la DNA. Iar eu sunt Eros Ramazzotti

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, a comentat chemarea la DNA, in calitate de martori in dosarul Sorin Alexandrescu, a lui Mihai Gadea si Mugur.

Mircea Badea, despre pozele cu bustul gol, pe plaja: Sa ne intelegem. Eu nu fac culturism

Mircea Badea a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii in gura presei, fotografiile in care realizatorul TV a fost surprins, pe litoralul romanesc, jucandu-se tenis cu piciorul cu Bogdan Vladau,.

Cine l-a facut pe Mircea Badea sa exclame: Viata mi s-a intamplat!

Mircea Badea a povestit in editia de marti seara a emisiunii in gura presei, de la Antena 3, cum a decurs intalnirea pe care a avut-o, astazi, la Poiana Brasov, cu tineri de conditie buna, studenti la.

Mircea Badea: Sunt convins ca Basescu n-are nicio legatura cu aducerea lui Hayssam in tara

Traian Basescu nu are nicio legatura cu aducerea lui Omar Hayssam in tara, a sustinut Mircea Badea in cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei. Basescu a iesit primul cu declaratia despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )