Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mircea Badea a prezentat inregistrarea integrala cu motociclistii, dupa ce pe net a aparut un clip trunchiat

Antena3 Antena3,
Mircea Badea a prezentat inregistrarea integrala cu motociclistii, dupa ce pe net a aparut un clip trunchiat

Mircea Badea a prezentat duminica seara, la Antena 3, minutele LIPSA dininregistrarea cu motociclistii care au venit joi seara la sediul televiziunii - incercand sa bruieze emisiunea in gura presei -. continuă pe Antena3

UPDATE VIDEO Mircea Badea, pe Facebook, catre motociclistii care l-au provocat: Trebuia sa-i las in boscheti, unde le e locul. Hai sictir!

Dupa ce a jignit si amenintat cu bataia motociclistii care i-au bruiat emisiunea, dar si pe sportivii K1, Mircea Badea a reevaluat situatia atunci cand a fost provocat la un duel real de catre un practicant al acestui sport. M-am razgandit. Am reevaluat, le-a spus Badea motociclistilor care l-au asteptat joi seara in fata sediului Antenelor.

B1 TV: Mircea Badea, aparat de politisti, in altercatia cu motociclistii

Oamenii legii au fost chemati prin numarul 112 de un reporter al Antenei 3, joi seara, pentru ca un grup de motociclisti il deranja pe prezentatorul Mircea Badea, a precizat Brigada Rutiera a Politiei Romane, pentru B1 TV.

VIDEO Mircea Badea, catre motociclistii pe care i-a amenintat cu bataia: M-am razgandit. Am reevaluat

Dupa ce a jignit si amenintat cu bataia motociclistii care i-au bruiat emisiunea, dar si pe sportivii K1, Mircea Badea a reevaluat situatia atunci cand a fost provocat la un duel real de catre un practicant al acestui sport. M-am razgandit. Am reevaluat, le-a spus Badea motociclistilor care l-au asteptat joi seara in fata sediului Antenelor.

Mircea Badea, vizitat din nou de motociclisti: Sa vad ce demonstrezi, ai zis ca tu te bati. Badea: M-am razgandit (VIDEO)

Leul Mircea Badea s-a transformat in mielusel in fata motociclistilor. Pentru a doua seara consecutiv, acesta a fost vizitat de motociclisti, dupa ce i-a injurat in direct. De aceasta data insa, a fost.

CNA a primit 25 de sesizari pentru limbajul agresiv si gesturile obscene facute de Mircea Badea in direct

Emisiunea in gura presei, prezentata de Mircea Badea, a fost reclamata la CNA de 25 de ori pentru limbajul agresiv al vedetei de la Antena 3. Cateva seri la rand, Mircea Badea a fost enervat de cativa motociclisti, care incercau sa-i bruieze emisiunea, si un biciclist, care a strigat Badea, la puscarie.

VIDEO Cativa motociclisti s-au dus la Mircea Badea sa-i ceara socoteala pentru amenintarile sale

Un grup de motociclisti s-a dus joi seara in fata sediului Antenei 3 sa-i ceara socoteala lui Mircea Badea pentru amenintarile pe care vedeta le proferase la adresa unuia dintre ei. Marti seara, Mircea Badea a amenintat verbal un motociclist, i-a aratat degetul mijlociu si a agitat un bat - totul in direct la Antena 3, intr-o emisiune de non-fictiune. In tot acest timp, Consiliul National al Audiovizualului este intr-un blocaj din cauza unor neintelegeri mai vechi intre membrii institutiei.

Mircea Badea, in ring cu motociclistul care l-a provocat. Narcisa Iorga, membru CNA: Poate transmiteti si in direct. Editie speciala, audienta maxima

Narcisa Iorga, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), ii dedica lui Mircea Badea un articol pe blogul personal in care ii explica de ce nu este OK sa se intalneasca in ring cu motociclistul care l-a provocat.

Brigada Rutiera a Politiei Romane, despre interventia la disputa dintre Mircea Badea si motociclisti: Am fost solicitati prin 112 de un reporter al Antenei 3

Brigada Rutiera a Politiei Romane a raspuns solicitarii reporterilor B1 TV, referitoare la interventia de joi seara, de la sediul Antenei 3, unde realizatorul Mircea Badea a fost implicat intr-o altercatie cu.

VIDEO Statul Islamic a prezentat inregistrarea video a decapitarii unui combatant kurd in Irak

Washingtonul desfasoara din 8 august raiduri impotriva pozitiilor SI in nordul Irakului, dupa ce islamistii au avansat catre Kurdistan si au aruncat in strada zeci de mii de persoane, intre care un numar mare de crestini si yazidi, o minoritate kurdofona nemusulmana.

Politia si jandarmeria au actionat cu dubla masura la cearta dintre Mircea Badea si motociclisti (VIDEO)

Unde-i lege, mai e si tocmeala pare sa fie sloganul dupa care se ghideaza uneori Politia rutiera si Jandarmeria. Altfel nu putem intelege de ce actioneaza cu dubla masura. La sediul Antenelor se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )