Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE VIDEO Mircea Badea, pe Facebook, catre motociclistii care l-au provocat: Trebuia sa-i las in boscheti, unde le e locul. Hai sictir!

Adevărul Adevărul,
UPDATE VIDEO Mircea Badea, pe Facebook, catre motociclistii care l-au provocat: Trebuia sa-i las in boscheti, unde le e locul. Hai sictir!

Dupa ce a jignit si amenintat cu bataia motociclistii care i-au bruiat emisiunea, dar si pe sportivii K1, Mircea Badea a reevaluat situatia atunci cand a fost provocat la un duel real de catre un practicant al acestui sport. M-am razgandit. Am reevaluat, le-a spus Badea motociclistilor care l-au asteptat joi seara in fata sediului Antenelor. continuă pe Adevărul

VIDEO Mircea Badea, catre motociclistii pe care i-a amenintat cu bataia: M-am razgandit. Am reevaluat

Dupa ce a jignit si amenintat cu bataia motociclistii care i-au bruiat emisiunea, dar si pe sportivii K1, Mircea Badea a reevaluat situatia atunci cand a fost provocat la un duel real de catre un practicant al acestui sport. M-am razgandit. Am reevaluat, le-a spus Badea motociclistilor care l-au asteptat joi seara in fata sediului Antenelor.

VIDEO Mircea Badea, in razboi cu motociclistii. El ii injura, ei il bruiaza

Razboiul dintre Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, si motociclistii bucuresteni continua. Peste 50 de soferi pe doua roti i-au bruiat, miercuri seara, emisiunea lui Badea, turand motoarele si claxonand mai multe zeci de minute in fata sediului postului de televiziune Antena 3.

VIDEO Cativa motociclisti s-au dus la Mircea Badea sa-i ceara socoteala pentru amenintarile sale

Un grup de motociclisti s-a dus joi seara in fata sediului Antenei 3 sa-i ceara socoteala lui Mircea Badea pentru amenintarile pe care vedeta le proferase la adresa unuia dintre ei. Marti seara, Mircea Badea a amenintat verbal un motociclist, i-a aratat degetul mijlociu si a agitat un bat - totul in direct la Antena 3, intr-o emisiune de non-fictiune. In tot acest timp, Consiliul National al Audiovizualului este intr-un blocaj din cauza unor neintelegeri mai vechi intre membrii institutiei.

B1 TV: Mircea Badea, aparat de politisti, in altercatia cu motociclistii

Oamenii legii au fost chemati prin numarul 112 de un reporter al Antenei 3, joi seara, pentru ca un grup de motociclisti il deranja pe prezentatorul Mircea Badea, a precizat Brigada Rutiera a Politiei Romane, pentru B1 TV.

Mircea Badea, in razboi cu motociclistii. El ii injura, ei il bruiaza

Razboiul dintre Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, si motociclistii bucuresteni continua. Peste 50 de soferi pe doua roti i-au bruiat, miercuri seara, emisiunea lui Badea, turand motoarele si claxonand mai multe zeci de minute in fata sediului postului de televiziune Antena 3.

Mircea Badea, vizitat din nou de motociclisti: Sa vad ce demonstrezi, ai zis ca tu te bati. Badea: M-am razgandit (VIDEO)

Leul Mircea Badea s-a transformat in mielusel in fata motociclistilor. Pentru a doua seara consecutiv, acesta a fost vizitat de motociclisti, dupa ce i-a injurat in direct. De aceasta data insa, a fost.

Mircea Badea, bruiat de motociclisti in timpul emisiunii: Mi-a dat Basescu un suc si mi-a spus sa ma duc la Antena 3 (VIDEO)

Mai multi motociclisti s-au adunat, miercuri seara, in fata sediului confiscat al Antenei 3, pentru o plimbare de seara zgomotoasa pe langa studioul amplasat de Mircea Badea in aer liber.

Basistul Raul Gheba, despre Mircea Badea: Am fost niste tineri plictisiti si usor nervosi pe acest papagal

Clipul in care comediantul Raul Gheba a declarat ca a fost platit cu 100 de lei de Traian Basescu pentru a boicota emisiunea lui Mircea Badea a devenit viral pe internet. Artist de stand-up comedy si jurnalist, Gheba a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul despre acest protest si spune ca, pe viitor, nu are de gand sa se bata cu Mircea Badea.

Mircea Badea: Cum sa-mi spui tu mie ca tu esti aparatorul justitiei, cand tu ai imunitate?

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii in gura presei, Mircea Badea a comentat cererea Grupului de Investigatii Politice, care a solicitat redeschiderea dosarului de spalare de bani al lui Traian Basescu.

Brigada Rutiera a Politiei Romane, despre interventia la disputa dintre Mircea Badea si motociclisti: Am fost solicitati prin 112 de un reporter al Antenei 3

Brigada Rutiera a Politiei Romane a raspuns solicitarii reporterilor B1 TV, referitoare la interventia de joi seara, de la sediul Antenei 3, unde realizatorul Mircea Badea a fost implicat intr-o altercatie cu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )