Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

B1 B1,
Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. continuă pe B1

Mircea Badea, despre cazul fetei din Baia de Arama: Avem de-a face cu o rapire de persoana in care s-au folosit organe ale statului

Mircea Badea a comentat cazul fetitei din Baia de Arama, care a fost abuzatade autoritati. Avem de-a face cu o rapire de persoana in care s-au folosit organe ale statului. Doamna procuror s-a.

Carmen Bruma, mesaj pentru criticii pozelor cu ea topless. Ce le-a aratat sotia lui Mircea Badea FOTO

Carmen Bruma, 42 de ani, este de mai bine de 20 de ani in showbiz. A fost si a ramas una dintre cele mai apreciate asistente TV, iar de ceva vreme impresioneaza prin felul in care arata. Este foarte urmarita si apreciata pentru stilul sau de viata, oamenii ii urmeaza sfaturile cand vine vorba despre .

Mircea Badea, replica in cazul Sorinei din Baia de Arama: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu!

Cazul Sorinei, fetita de opt ani tarita pe jos de o procuroare, este departe de a ajunge la o solutionare,. Mircea Badea a lansat de curand o intrebare legata de cazul micutei din Baia de Arama. Mircea Badea, replica in cazul Sorinei: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu pe fetita Sa zicem ca as .

Cristi Manea a rupt tacerea: Primul interviu dupa ce prietena lui a fost lovita cu bestialitate in tribune

Fundasul dreapta al nationalei de tineret a fost extrem de afectat dupa partida cu Franta U-21 si a refuzat sa dea declaratii in zona mixta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )