Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mircea Badea: Nu va e scarba de atata ipocrizie?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Nu va e scarba de atata ipocrizie?

Trupa Taxi a lansat o melodie-manifest dedicata construirii Catedralei Mantuirii Neamului, iar mesajul piesei este Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici. La clip au participat zeci de artis. continuă pe Antena3

VIDEO: Trupa TAXI a lansat un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului

Trupa TAXI a lansat, joi, melodia Despre smerenie, care reprezinta un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

VIDEO Trupa Taxi a scos o piesa-manifest despre Dumnezeu si Catedrala Mantuirii Neamului/ Dumnezeu prefera spatiile mici

In cel mai recent videoclip lansat de trupa Taxi, Despre smerenie, solistul Dan Teodorescu canta despre un vis in care incearca sa-l intalneasca pe Dumnezeu in Catedrala Mantuirii Neamului, in zadar insa. Acesta reuseste sa-l gaseasca, in cele din urma, intr-o biserica mica, de lemn, situata pe un deal. In videoclipul-manifest care atrage atentia asupra dimensiunii Catedralei, apar mai multe nume sonore din showbizul romanesc, muzicieni, dar si oameni de cultura precum Mircea Cartarescu sau Victor Rebengiuc.

Trupa Taxi alaturi de alti artisti condamna lipsa de modestie a Bisericii Ortodoxe din Romania (VIDEO)

Trupa Taxi, impreuna cu alte 33 de personalitati din lumea muzicii, a teatrului si a literaturii, a lansat o melodie-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului. Piesa a fost lansata joi se nu.

Mircea Badea, criza de ras la mall. Povestea absolut savuroasa relatata la Sinteza zilei

Mircea Badea a povestit, in timpul pasei cu 'Sinteza zilei', o intamplare haioasa care s-a petrecut intr-un mall. in timp ce astepta sa-si cumpere mancare de.

Mircea Badea, dezvaluire la Sinteza zilei: Sa inteleg ca e posibil sa fi fentat un agent Mossad

Mihai Gadea si Mircea Badea au vorbit in timpul pasei de la Sinteza zilei despre Mossad si modul de operare al acestei agentii de-a lungul timpului, cei doi oferind si exemple concrete din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )