Libnet.ro
UNICEF

06:46

Mircea Badea: Stii ce o sa faca Romania in cazul refugiatilor? Ce i se spune!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Stii ce o sa faca Romania in cazul refugiatilor? Ce i se spune!

Stii ce o sa faca Romania in cazul refugiatilor? Ce i se spune, a declarat Mircea Badea, in pasa editiei de miercuri a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei. Eu nu am inteles de ce trebuie sa fie. continuă pe Antena3

Mircea Badea face acuzatii grave: Nu mai exista meserie de jurnalist in Romania

In pasa editiei de luni a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, Mircea Badea a criticat modul in care presa din Romania a relatat arestarea lui Sorin Oprescu, precum si detaliile din acest dosar, preluate.

Imagini de dreapta culese de pe Internet. Mircea Badea: Trebuie sa ne resetam reperul artistic

Mircea Badea a difuzat, in editia de marti a emisiunii in gura presei, mai multe imagini si filmulete de dreapta, care au fost postate pe Internet. in Romania, am vazut, cu cat esti mai bugetar, cu atat.

Dezvaluri: cum au stat Teo si Mircea Badea la usa lui Adrian Sarbu pentru a se angaja la Pro TV

Teo si Mircea Badea au batut la usa biroului lui Adrian Sarbu, in 1999 sperand sa fie angajati la Pro TV. Pentru ca nu s-au programat inainte, cei doi nu au fost atunci primiti la discutii de directorul Pro-ului. Iata ce povesteste fosta asistenta a acestuia.

Mircea Badea: Codruta Kovesi mi-a dat dreptate astazi! Putea sa se camufleze in sotron

Codruta Kovesi mi-a dat dreptate, a afirmat Mircea Badea, in pasa editiei de marti a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, aratand ca el a fost primul care a spus in spatiul public ca nu a existat un.

Mircea Badea face lumina in episodul cu Adrian Sarbu: Teo si cu mine eram la Tele7abc. Si muream de foame. La propriu

Mircea Badea a povestit, la in gura presei, cum au stat de fapt lucrurile cu emisiunea pe care a avut-o cu Teo Trandafir, la Tele7abc, in contextul dezvaluirilor facute recent de fosta asistenta personala a lui.

SRI, prima reactie in cazul refugiatilor: Trebuie identificate rutele de migratie, anticipat modul in care acestia se vor manifesta in tarile unde vor ajunge si proiectata o strategie europeana coerenta

Serviciul Roman de Informatii are, marti, o prima reactie oficiala privind criza refugiatilor. Potrivit SRI, subiectul central de pe agenda europeana trebuie gestionat printr-o colaborare a tarilor membre UE,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )