Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mircea Badea: Traian Basescu este penibil si ingrozitor de abuziv

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Traian Basescu este penibil si ingrozitor de abuziv

Mircea Badea a vorbit luni, in cadrul interventiei sale din cadrul emisiunii Sinteza Zilei, despre un nou atac al lui Traian Basescu la adresa Antenei 3, drept raspuns la o cu totul alta intrebare. Traian. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Traian Basescu a fost bugetar o viata intreaga, dar se urca banii pe el

Mircea Badea a declarat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, ca Traian Basescu a facut foarte multi bani, cu toate ca a fost bugetar o viata intreaga. Are dreptate.

Sondaj: Imaginea presedintelui Traian Basescu nu a fost afectata de scandalul Bercea Mondial

Imaginea presedintelui Traian Basescu este neafectata de scandalul Bercea Mondial. Un sondaj realizat la comanda ziarului Adevarul a aratat ca mai bine de jumatate dintre romani nu sunt de parere ca seful.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care stabileste ca medicul nu mai este considerat functionar public

Presedintele Traian Basescu a trimis spre reexaminare Parlamentului o lege prin care medicul nu mai este considerat functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, apreciind ca, in acest fel, medicilor li se diminueaza raspunderea penala.

Traian Basescu a publicat discutia cu Ioana Petrescu:Unde spuneati ca ati terminat: la Harvard, la Oxford? Roubini e economist de Harvard, ma asteptam la argumente de genul lui

Presedintele Traian Basescu a publicat discutia purtata astazi cu premierul Victor Ponta si cu ministrul de Finante, Ioana Petrescu, la Palatul Cotroceni. Seful statului i-a transmis Ioanei Petrescu ca se astepta la argumente mai puternice, avand in vedere ca este absolventa a Universitatii Harvard, acolo unde si-a terminat studiile si celebrul economist Nouriel Roubini, cel care a prevestit criza financiara.

Traian Basescu dupa consultarile cu Victor Ponta privind reducerea CAS: Reprezentantii Guvernului nu au fost in masura sa imi dea explicatiile de care aveam nevoie. O masura electorala pripita, care va aduce taxe suplimentare pentru populatie

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa intalnirea cu premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, pentru discutii pe tema reducerii CAS, ca cei doi sunt o echipa foarte nepregatita, care nu a fost in masura sa ii dea solutiile de care avea nevoie pentru a fi linistit in privinta reducerii CAS. Presedintele considera ca masura este una electorala, iar abordarea premierului si a ministrului Finantelor strict politica. El a aratat ca in urma reducerii CAS va trebui acoperit, in bugetul pe 2015, cu tot cu angajamentele fata de Bruxelles si Tratatul fiscal, un deficit total de 11 miliarde lei, care in opinia sefului statului nu va face decat sa aduca taxe suplimentare pentru populatie. Incerc sa conving la prudenta deocamdata, daca nu era o masura electorala puteau vota legea dupa alegerile prezidentiale, e evident ca e o masura electorala, dar va avea costuri, a subliniat seful statului.

UPDATE VIDEO Palatul Cotroceni a facut publica inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema reducerii CAS: Daca as vrea sa imi bat joc de tara asta as promulga legea fara sa mai intreb nimic

Inregistrarea discutiei dintre presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a fost postata pe contul de Facebook Alaturi de presedintele nostru. Inregistrarea a fost difuzata dupa ce Victor Ponta l-a acuzat pe seful statului de comportament badaranesc fata de Ioana Petrescu, in timpul discutiilor care au avut ca tema proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte, masura considerata nesustenabila de Traian Basescu.

Victor Ponta dupa intalnirea de la Cotroceni cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS: Ne-am certat!

Ne-am certat!, a declarat premierul Victor Ponta pentru Mediafax, dupa discutia cu presedintele Traian Basescu pe tema reducerii CAS. Surse oficiale declarasera anterior ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic dupa aceasta discutie.

Victor Ponta dupa intalnirea de la Cotroceni cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS: Ne-am certat, a fost o discutie neplacuta. Presedintele a avut un comportament badaranesc fata de doamna Petrescu

Ne-am certat!, a declarat premierul Victor Ponta pentru Mediafax, dupa discutia cu presedintele Traian Basescu pe tema reducerii CAS, la care a participat si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu. N-a fost niciun fel de discutie serioasa pentru ca presedintele avea un calendar strict politic. Intalnirea de azi nu isi avea rostul. Presedintele a avut un comportament badaranesc fata de doamna Petrescu, am aflat ca studiile la Harvard nu sunt nimic fata de studiile domniei sale. Eu sunt obisnuit, pentru doamna Petrescu cred ca a fost o experienta neplacuta. Nu ma cert nici cu presedintele, nici cu altcineva. A fost o discutie neplacuta, a declarat Ponta. Surse oficiale declarasera anterior ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic dupa aceasta discutie.

Convorbire telefonica Traian Basescu - Petro Poroshenco despre criza din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a avut, sambata, o convorbire telefonica cu presedintele Ucrainei, Petro Poroshenco, la solicitarea partii ucrainene. Potrivit unui comunicat difuzat de Presedintie, liderul ucrainean i-a multumit lui Traian Basescu pentru sprijinul constant acordat de Romania mai ales in aceasta perioada dificila. In schimb, seful statului l-a asigurat pe Poroshenco de faptul ca Romania intelege si sustine deplin actiunile legitime ale autoritatilor pentru apararea integritatii teritoriale a Ucrainei.

Mihaita Calimente: Probabil exista cineva mai puternic decat Traian Basescu si aia conduc

Deputatul Mihaita Calimente a spus luni, la Subiectiv, ca oamenii care conduc Romania sunt cei care l-au instalat pe Traian Basescu in scaunul de presedinte al tarii. Probabil ca exista cineva mai puternic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )