Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Diaconu respinge o posibila candidatura din partea PSD la alegerile pentru Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Mircea Diaconu respinge o posibila candidatura din partea PSD la alegerile pentru Primaria Capitalei

Numele europarlamentarului Mircea Diaconu apare in batalia anului 2016 pentru fotoliul de la Primaria Capitalei, intr-un sondaj al PSD. in replica, fostul ministru al Culturii a negat posibilitatea de a candida la Primarie din partea social-democratilor, duminica, la Antena 3. continuă pe România Liberă

Mircea Diaconu, in batalia anului 2016 din partea PSD. Cum raspunde europarlamentarul

Numele europarlamentarului Mircea Diaconu apare in batalia anului 2016 pentru fotoliul de la Primaria Capitalei, intr-un sondaj al PSD. in replica, fostul ministru al Culturii a negat.

Comisia de taiat hartii a Guvernului a primit peste 3000 de propuneri din partea romanilor

039;039;Comisia de taiat hartii039;039; a primit in jur de 3000 de propuneri din partea cetatenilor si a companiilor in 15 zile, pe primul loc in topul solicitarilor romanilor fiind eliminarea completa sau comasarea platilor pentru eliberarea cartii de identitate.

Verificam informatiile cu privire la cazul de la Ankara; nu s-au inregistrat reclamatii din partea solicitantilor de vize

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, miercuri, ca nu s-au inregistrat reclamatii din partea celor care au solicitat vize la sectia consulara a Ambasada Romaniei la Ankara, iar echipa de control trimisa acolo nu a constatat probleme in acest sens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )