Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fiica lui Mircea Diaconu, la Sinteza zilei: Candidatura la europarlamentare, ultima sansa de a sterge pata pusa de ANI. Altfel, ramane ca ei

Antena3 Antena3,
Fiica lui Mircea Diaconu, la Sinteza zilei: Candidatura la europarlamentare, ultima sansa de a sterge pata pusa de ANI. Altfel, ramane ca ei

Ana Diaconu, fiica maestrului Mircea Diaconu, a vorbit in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre decizia tatalui ei de a candida ca independent la alegerile europarlamentare, din 25 mai. continuă pe Antena3

Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare.

Mircea Diaconu a fost exclus de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform B1 TV. Citeste si: Antonescu l-ar putea retrage pe Diaconu de pe lista PNL la europarlamentare Decizia a fost luata in cadrul Biroului Politic National al PNL. Luni, presedintele liberal Crin Antonescu a declarat ca fostul senator ar putea fi retras de pe lista candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare. Citeste si: ANI: Decizia Curtii de Apel, in cazul lui Mircea Diaconu, NU este .

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca.

100 de minute: Mircea Diaconu, despre candidatura ca independent la europarlamentare

Fostul vicepresedinte al PNL Mircea Diaconu a declarat, in editia de miercuri a emisiunii 100 de minute, ca plecarea din PNL este una de ordin tactic, necesara pentru a-si putea depune candidatura la.

Mircea Diaconu, un actor grabit.

Mircea Diaconu insista sa candideze la europarlamentare ca independent, desi instanta i-a interzis sa ocupe functii pana in 2015. El si-a dat demisia din PNL, dupa ce liberalii l-au retras de pe listele pentru Parlamentul European. Diaconu a anuntat ca vrea sa candideze ca independent la alegerile europarlamentare, el adaugand ca urmeaza sa stranga 100. 000 de semnaturi pentru a-si putea depune candidatura si pentru ca ANI sa o poata contesta. Este vorba despre dreptul meu de a .

UPDATE Mircea Diaconu a demisionat din PNL. El va candida independent la europarlamentare

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca si-a dat demisia din partid si va candida independent la alegerile europarlamentare, el adaugand ca urmeaza sa stranga 100. 000 de semnaturi astfel incat candidatura sa sa poata fi contestata de ANI.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. Va candida ca independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu a demisionat, miercui, din Partidul National Liberal, dupa ce a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform Realitatea TV. Seful organizatiei locale Curtea de Arges a precizat ca Diaconu va candida independent la europarlamentare. Citeste si: Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare Marti, Diaconu a fost exclus de pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare, dupa ce Agentia Nationala de Integritate ANI) a aratat .

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. Va candida independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu a demisionat, miercui, din Partidul National Liberal, dupa ce a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform Realitatea TV. Seful organizatiei locale Curtea de Arges a precizat ca Diaconu va candida independent la europarlamentare. Citeste si: Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare.

Mircea Diaconu, exclus de pe listele liberalilor la alegerile europarlamentare

Fostul senator Mircea Diaconu a fost restras de pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare, in urma sentintei de incompatibilitate,.

Mircea Diaconu a demisionat din PNL si va candida ca independent la europarlamentare

Mircea Diaconu a demisionat dinPNL dupa ce a fost exclus de pe lista candiatilor pentru alegerile europarlamentare, relateaza B1 TV. Diaconu a anuntat ca va candida ca independent la alegerile pentru.

Mircea Diaconu a demisionat online din PNL si va merge singur la euroalegeri

Mircea Diaconu a demisionat din PNL si va candida la alegerile europarlamentare din 25 mai ca independent. Demisia am trimis-o online, a declarat Diaconu pentru adevarul. ro. Actorul nu are insa voie sa ocupe nicio functie publica pana in anul 2015. Asta dupa ce, in 2012, judecatorii Curtii Supreme au stabilit ca acesta s-a aflat in stare de incompatibilitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )