Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mircea Diaconu, si el o tinta a lui Traian Basescu, la plimbarea libertatii

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, si el o tinta a lui Traian Basescu, la plimbarea libertatii

Europarlamentarul Mircea Diaconu, si el o tinta a lui Traian Basescu, a iesit la plimbare in jurul Palatului Cotroceni. Mircea Diaconu a venit insotit de fiica lui si le-a transmis romanilor sa se plimbe mai. continuă pe Antena3

Jurnalisti ai Antena 3 si nu numai, la Plimbarea Libertatii

In urma apelului facut de Mircea Badea, in jurul Palatul cotroceni s-a format un lant uman. La plimbarea libertatii au venit toti jurnalistii Antena 3:Suntem aici intr-o plimbare, suntem foarte.

Antena 3 este o forta. Romani din toata tara, la PLIMBAREA LIBERTATII

Plimbarea libertatii a dovedit ca Antena 3 este o forta, iar abuzurile trebuie sa inceteze. 000 de oameni s-au adunat in Bucuresti si in marile orase ale tarii pentru a apara libertatea de exprimare si.

Plimbarea libertatii a fost urmarita de milioane de telespectatori

Aproape 2. 000 de telespectatori au fost ieri alaturi de Antena 3 la plimbarea libertatii, urmarind cel putin un minut din transmisia actiunii desfasurate la Palatului Cotroceni, conform cifrelor oferite de.

Mugur Ciuvica, alaturi de Antena 3 la plimbarea libertatii

Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, a fost alaturi de Antena 3 la plimbarea libertatii, unde a avut o surpriza de proportii. Ciuvica recunoaste ca nu se astepta la un numar atat.

Mii de romani, la PLIMBAREA LIBERTATII. Ce se intampla aici e un fenomen. Cei care nu inteleg despre ce e vorba sunt intr-o mare eroare

Mii de romani din Bucuresti si mai multe orase au venit la PLIMBAREA LIBERTATII, exprimandu-si astfel solidaritatea fata de postul de televiziune Antena 3. Au vrut sa arate astfel ca sunt alaturi de Antena 3.

Romania, la PLIMBAREA LIBERTATII. Ce se intampla aici e un fenomen. Cei care nu inteleg despre ce e vorba sunt intr-o mare eroare

Mii de romani din Bucuresti si mai multe orase au inceput PLIMBAREA LIBERTATII, exprimandu-si astfel solidaritatea fata de postul de televiziune Antena 3. Jurnalistii pe care-i vedeti in fiecare zi la.

Mircea Diaconu: Trebuie sa spui adevarul cu orice pret. Acum suntem in punctul in care apare pretul

Trebuie sa spui adevarul cu orice pret; acum suntem in punctul in care apare pretul, a afirmat europarlamentarul Mircea Diaconu, intr-o interventie telefonica la editia speciala de vineri seara, a Antenei.

SINTEZA ZILEI. Traian Basescu l-a chemat la ordin pe Klaus Iohannis, la inceputul lunii august

La inceputul lunii august, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a fost chemat la ordin de actualul presedinte, Traian Basescu. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul editiei de luni a emisiunii.

Traian Basescu a semnat astazi un decret care vizeaza reducerea emisiilor de mercur

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Conventiei Minamata cu privire la mercur, deschisa spre semnare la 10 octombrie 2013, la Kumamoto, Japonia, si parafata in aceeasi zi de Romania, informeaza Administratia Prezidentiala.

UPDATE Inca un protest initiat de un angajat Antena 3: vizata e casa lui Traian Basescu. Felix Rache: Azi dam din maini, maine s-ar putea sa zornaim

Felix Rache, realizatorul unei emisiuni la Antena 3, organizeaza luni un protest chiar in fata casei presedintelui Traian Basescu din strada Mihaileanu. Rache a anuntat pe contul sau de Facebook: Astazi, 15. 00, flash mob la casa din Mihaileanu. Dam din maini, sa-i facem vant consumatorului. Din case.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )