Libnet.ro
UNICEF

09:15

SINTEZA ZILEI. Traian Basescu l-a chemat la ordin pe Klaus Iohannis, la inceputul lunii august

Antena3 Antena3,
SINTEZA ZILEI. Traian Basescu l-a chemat la ordin pe Klaus Iohannis, la inceputul lunii august

La inceputul lunii august, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a fost chemat la ordin de actualul presedinte, Traian Basescu. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul editiei de luni a emisiunii. continuă pe Antena3

Mama eroului Laurentiu Ghenoiu, la Sinteza zilei: imi doresc sa faceti parte din familia mea

Victoria Ghenoiu, mama unui tanar de 19 ani ucis in timpul Revolutiei din 1989, a fost invitata lui Mihai Gadea la Sinteza zilei si a explicat motivele care au determinat-o sa se solidarizeze cu Antena 3. Am.

Sinteza zilei: Liana Voiculescu, scrisoare deschisa adresata doamnelor din Romania

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, scrisoarea deschisa adresata doamnelor din Romania si semnata de Liana Voiculescu, sotia lui Dan Voiculescu. Doamnelor acestei.

Traian Basescu a semnat astazi un decret care vizeaza reducerea emisiilor de mercur

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Conventiei Minamata cu privire la mercur, deschisa spre semnare la 10 octombrie 2013, la Kumamoto, Japonia, si parafata in aceeasi zi de Romania, informeaza Administratia Prezidentiala.

UPDATE Inca un protest initiat de un angajat Antena 3: vizata e casa lui Traian Basescu. Felix Rache: Azi dam din maini, maine s-ar putea sa zornaim

Felix Rache, realizatorul unei emisiuni la Antena 3, organizeaza luni un protest chiar in fata casei presedintelui Traian Basescu din strada Mihaileanu. Rache a anuntat pe contul sau de Facebook: Astazi, 15. 00, flash mob la casa din Mihaileanu. Dam din maini, sa-i facem vant consumatorului. Din case.

Traian Basescu si Victor Ponta, invitati la Universitatea de Vara a maghiarilor de la Izvoru Muresului

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta sunt invitati la cea de-a XII-a editie a Universitatii de Vara, care se desfasoara, de luni si pana sambata, la Izvoru Muresului din judetul Harghita.

Mircea Diaconu, si el o tinta a lui Traian Basescu, la plimbarea libertatii

Europarlamentarul Mircea Diaconu, si el o tinta a lui Traian Basescu, a iesit la plimbare in jurul Palatului Cotroceni. Mircea Diaconu a venit insotit de fiica lui si le-a transmis romanilor sa se plimbe mai.

Zece ani de minciuni ale presedintelui Traian Basescu

Cei zece ani de mandat in fruntea tarii pentru Traian Basescu au fost presarati cu diverse evenimente mai putin placute dar si cu multe promisiuni false ale actualului presedinte.

O parte din motivele pentru care presedintele Traian Basescu uraste Antena 3

Daca mai are nevoie de lamuriri, presedintele Traian Basescu are mai multe motive pentru care uraste postul de stiri Antena 3 si nu s-a ferit niciodata sa o arate public. Echipa noastra a dezvaluit,.

Cum a pus Traian Basescu presiune pe justitie in procesele adversarilor politici

Traian Basescu a aratat Justitiei, in repetate randuri, ca Dan Voiculescu trebuie condamnat. inca din septembrie 2013, presedintele a declarat public ca Dan Voiculescu ar fi un infractor. Data.

Momentul care a declansat razboiul dintre Dan Voiculescu si Traian Basescu

Razboiul dintre Traian Basescu si presedintele fondator al partidului Conservator a inceput in 2007, cand PSD, PNL si PC au demarat procedura de suspendare a presedintelui. Acuzatiile de incalcare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3074 seconds )