Libnet.ro
UNICEF

06:00

Plimbarea libertatii a fost urmarita de milioane de telespectatori

Antena3 Antena3,
Plimbarea libertatii a fost urmarita de milioane de telespectatori

Aproape 2. 000 de telespectatori au fost ieri alaturi de Antena 3 la plimbarea libertatii, urmarind cel putin un minut din transmisia actiunii desfasurate la Palatului Cotroceni, conform cifrelor oferite de. continuă pe Antena3

Mugur Ciuvica, alaturi de Antena 3 la plimbarea libertatii

Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, a fost alaturi de Antena 3 la plimbarea libertatii, unde a avut o surpriza de proportii. Ciuvica recunoaste ca nu se astepta la un numar atat.

Antena 3 este o forta. Romani din toata tara, la PLIMBAREA LIBERTATII

Plimbarea libertatii a dovedit ca Antena 3 este o forta, iar abuzurile trebuie sa inceteze. 000 de oameni s-au adunat in Bucuresti si in marile orase ale tarii pentru a apara libertatea de exprimare si.

Jurnalisti ai Antena 3 si nu numai, la Plimbarea Libertatii

In urma apelului facut de Mircea Badea, in jurul Palatul cotroceni s-a format un lant uman. La plimbarea libertatii au venit toti jurnalistii Antena 3:Suntem aici intr-o plimbare, suntem foarte.

Mii de romani, la PLIMBAREA LIBERTATII. Ce se intampla aici e un fenomen. Cei care nu inteleg despre ce e vorba sunt intr-o mare eroare

Mii de romani din Bucuresti si mai multe orase au venit la PLIMBAREA LIBERTATII, exprimandu-si astfel solidaritatea fata de postul de televiziune Antena 3. Au vrut sa arate astfel ca sunt alaturi de Antena 3.

Romania, la PLIMBAREA LIBERTATII. Ce se intampla aici e un fenomen. Cei care nu inteleg despre ce e vorba sunt intr-o mare eroare

Mii de romani din Bucuresti si mai multe orase au inceput PLIMBAREA LIBERTATII, exprimandu-si astfel solidaritatea fata de postul de televiziune Antena 3. Jurnalistii pe care-i vedeti in fiecare zi la.

Oana Stancu, despre plimbarea libertatii: Poporul nu mai inghite abuzurile

Oana Stancu a fost impresionata de miile de oameni care au venit din afara Bucurestiului sa fie alaturi de noi. Aceasta mobilizare demonstreaza ca poporul a inteles abuzurile care se petrec in Romania,.

PLIMBAREA LIBERTATII din zona Palatului Cotroceni a inceput

Jurnalistii Antenei 3 au inceput plimbarea in zona Cotroceni. Realizatorii pe care-i vedeti in fiecare zi la Antena 3, cei mai buni reporteri, editori, producatori, plus alti membri ai echipei noastre, pe care nu.

Sunt sigura ca Plimbarea Libertatii il va face pe Basescu sa ne vada. Trimiteti mesajele dumneavoastra pe antena3eaici@antena3.ro

In ciuda abuzului judiciar si politic la care am fost martori astazi, noi, jurnalistii postului de televiziune Antena 3, ramanem aici si continuam sa ne facem meseria in beneficiul telespectatorilor care ne-au.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )