Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mircea Geoana, despre criza refugiatilor: Prin deciziile luate de Guvern, Ungaria se izoleaza si aceasta enclavizare promovata va crea mari probleme in regiune

B1 B1,
Mircea Geoana, despre criza refugiatilor: Prin deciziile luate de Guvern, Ungaria se izoleaza si aceasta enclavizare promovata va crea mari probleme in regiune

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a declarat joi ca masurile anuntate de Ungaria in contextul crizei refugiatilor depasesc standardele democratiei europene, informeaza Agerpres. continuă pe B1

Traian Basescu, despre criza refugiatilor: Cred ca incep sa se trezeasca unii din liderii UE, isi dau seama de riscuri. Romania trebuie sa refuze ideea de cota (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit luni, despre criza refugiatilor, precizand ca Romania a greasit la Consiliul din luna iunie cand a aprobat ideea de cota. Si alta tari anunta posibilitatea.

Klaus Iohannis, despre criza refugiatilor: Romania nu e o tara xenofoba, nici autista, nici separatista. Daca primim imigranti, nu ii primim in regim de hotel, ni-i asumam. Ei trebuie integrati in societate, nu vrem sa cream noi cazuri sociale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, cu privire la criza refugiatilor din Europa, ca exista alte forme prin care tarile care refuza cotele obligatorii isi pot arata solidaritatea, iar Romania e solidara si cu ceilalti membri din UE si intr-o masura care se va arata pe parcurs si prin tranzit. Romania nu e o tara xenofoba, nici autista, nici separatista, noi dorim sa contribuim la rezolvarea acestei chestiuni, a insistat seful statului, aratand ca foarte multa lume crede ca primirea migrantilor inseamna locuri de cazare. Nu despre asta vorbim, noi daca primim imigranti nu ii primim in regim de hotel, ci ni-i asumam . ), ei trebuie integrati in societate, a aratat Iohannis.

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: Cred ca decizia se va lua la Consiliul European, nu astazi la JAI. Vedem ce se decide si ne pregatim si pentru bune si pentru rele

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca nu crede ca se va lua o decizie in JAI privind criza refugiatilor. Seful Executivulul este de parere ca decizia in aceasta.

Cancelarul Austriei, despre criza refugiatilor: Avem nevoie de o politica europeana comuna (VIDEO)

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, a declarat marti ca in ceea ce priveste criza refugiatilor este nevoie de o politica comuni la nivel european. Ajutarea oamenilor care fug de razboi este un drept in care.

Iohannis, despre criza refugiatilor: Este posibila o consultare a Parlamentului, dar nu este uzuala. Dosarul imigratiei si aderarea la spatiul Schengen nu ar trebui amestecate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca ar putea fi luata o decizie in Parlamentul Romaniei cu privire la problema refugiatilor, dar ca.

Iohannis, despre criza refugiatilor: Este posibila o consultare a Parlamentului, dar nu este uzuala. Dosarul imigratiei si aderarea la spatiul Schengen nu ar trebui amestecate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca ar putea fi luata o decizie in Parlamentul Romaniei cu privire la problema refugiatilor, dar ca.

Ponta, despre criza refugiatilor: Romania nu va construi NICIUN GARD la granita. Este o RUSINE pentru Europa

Victor Ponta: Romania nu va construi nicun gard la frontiera cu Ungaria. Este o rusine pentru Europa. Noi facem toate eforturile pentru a gestiona ceea ce este in acest moment criza numarul 1 pentru Europa .

Iohannis, pentru a treia oara in fata Parlamentului. Critici DURE pentru clasa politica. Ce a mai spus despre criza refugiatilor

Klaus Iohannis: Voi merge astazi in fata Parlamentului, ocazie cu care voi vorbi despre modul in care arata legislatia in Romania, despre schimbarile ei frecvente si cum influenteaza functionarea statului si, mai ales, viata de zi cu zi a cetatenilor.

Criza refugiatilor, dezbatuta in Parlament: Proiect de hotarare pentru aprobarea Strategiei nationale privind imigratia pentru perioada 2015-2018 si a Planului de actiune pe anul 2015

Parlamentarii discuta, miercuri, despre criza refugiatilor. Pe agenda sedintei Guvernului Romaniei din data de 16 septembrie este trecut, printre altele, subiectul imigratiei pentru perioada 2015-2018, dar si.

Sedinta CSAT, joi, la Palatul Cotroceni: Membrii Consiliului vor discuta despre criza refugiatilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, joi, incepand cu ora 11. 00, la Palatul Cotroceni. Administratia Prezidentiala a anuntat ca principalele teme de discutie vor fi legate valul de imigranti ce a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )