Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, pentru a treia oara in fata Parlamentului. Critici DURE pentru clasa politica. Ce a mai spus despre criza refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Iohannis, pentru a treia oara in fata Parlamentului. Critici DURE pentru clasa politica. Ce a mai spus despre criza refugiatilor

Klaus Iohannis: Voi merge astazi in fata Parlamentului, ocazie cu care voi vorbi despre modul in care arata legislatia in Romania, despre schimbarile ei frecvente si cum influenteaza functionarea statului si, mai ales, viata de zi cu zi a cetatenilor. continuă pe România Liberă

FOTO. Iohannis, pentru a treia oara in fata Parlamentului: CRITICI DURE pentru clasa politica

In fata plenului reunit al Parlamentului, Klaus Iohannis a criticat clasa politica pentru desele schimbari legislative care nu fac altceva decat sa arate un haos pe care omul de rand si antreprenorii nu pot sa il inteleaga. De asemenea, presedintele Iohanni le-a cerut alesilor sa lucreze impreuna pentru o reforma reala in educatie, dar si sa respecte deciziile justitiei si sa ajute la punerea lor in executare.

Klaus Iohannis, pentru a treia oara in fata Parlamentului de la investitura

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa plenului reunit al celor doua Camere, miercuri, aceasta fiind treia oara cand se va adresa Parlamentului in mandatul sau.

Sebastien Ogier a castigat CM de raliuri pentru a treia oara

Francezul Sebastien Ogier Volkswagen Polo WRC) si copilotul sau Julien Ingrassia au castigat, duminica, Raliul Australiei si au obtinut pentru a pentru treia oara titlul mondial. Ogier si Ingrassia au mai.

Klaus Iohannis, in fata Parlamentului: Nu cred ca intre parteneri lucrurile se rezolva prin amenintarea cu sanctiuni

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, miercuri dimineata, un mesaj celor doua Camere ale Parlamentului. Cea mai asteptata tema a fost cea a migrantilor. Iohannis a dat de inteles, in continuare, ca.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii importante despre reformarea Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, cu privire la indemnul sau de reformare a Parlamentului, ca, daca liderii partidelor vor dori sa discute cu el aceasta chestiune, este dispus sa aiba intalniri,.

Remus Cernea il critica pe Klaus Iohannis pentru ca a sustinut un discurs alaturi de Arhiepiscopul Nifon al Targovistei

Deputatul Remus Cernea ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa respecte principiul separarii dintre stat si biserica, acesta sesizand faptul ca presedintele a acceptat sa tina discursul de la deschiderea anului scolar avandu-l alaturi pe Arhiepiscopul ortodox Nifon al Targovistei. O astfel de scena nu poate fi intalnita in nici o democratie veritabila, spune Cernea.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru pompieri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu ocaiza Zilei Pompierilor, in care spune ca sacrificiul reprezentantilor acestei arme reprezinta un reper de onoare, disciplina si devotament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )