Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mircea Geoana: NATO, SUA si Europa nu au interesul sa intre intr-o forma de razboi rece cu Federatia Rusa

B1 B1,
Mircea Geoana: NATO, SUA si Europa nu au interesul sa intre intr-o forma de razboi rece cu Federatia Rusa

Fostul ministru de Externe Mircea Geoana a afirmat, marti, ca NATO, Statele UNite si Europa nu au interesul de a intra intr-o forma de nou razboi rece cu Federatia Rusa, relateaza Mediafax. E adevarat ca. continuă pe B1

Geoana: NATO, Europa, SUA nu au interesul sa intre intr-o forma de nou razboi rece cu ...

Fostul ministru de Externe Mircea Geoana a declarat, marti, ca NATO, Europa, SUA si Canada nu au interesul de a intra intr-o forma de nou razboi rece cu Federatia Rusa, el admite, insa, ca Federatia Rusa poate crea dificulati la nivel global in dosarele sirian, iranian si nord-corean, potrivit Mediafax. E adevarat ca Federatia Rusa, daca se pune cu picioarele pe indarat, cum se spune mai popular in Romania, poate sa creeze dificultati la nivel global si pe dosarul sirian, si pe dosarul .

Mircea Geoana: Daca Ponta decide sa candideze, il sprijinim toti. Altfel, ne indreptam catre urmatorul candidat, numele meu este acolo

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV, ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se indrepte spre urmatorul candidat, Geoana precizand ca numele sau este acolo. Intrebat daca Victor Ponta va candida la prezidentiale, Geoana a raspuns ca este decizia acestuia si va fi anuntata la nivelul partidului dupa alegerile europarlamentare din 25 mai.

Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja

Anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa s-a produs deja, iar retinerea trebuie sa fie in continuare cuvantul de ordine la Kiev. Declaratia a venit din partea fostului ministru de Externe, Mircea Geoana, care a.

Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja. E cel mai complicat moment din ultimii 45 de ani

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de Pro TV, ca anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa s-a produs deja, iar retinerea trebuie sa fie in continuare cuvantul de ordine la Kiev.

Mircea Geoana: Daca Ponta decide sa candideze la prezidentiale, il sprijinim toti. Daca nu vrea el, numele meu este acolo

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se indrepte spre urmatorul candidat,.

Exista o discutie avansata cu privire la transformarea CEC intr-o banca de dezvoltare a IMM

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, ieri, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca exista o discutie avansata pentru a transforma CEC Bank intr-o banca de dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii IMM).

Geoana: CEC ar putea fi transformata intr-o banca de dezvoltare a IMM

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de ProTV, ca exista o discutie avansata pentru a transforma CEC intr-o banca de dezvoltare a IMM.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )