Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Lucescu a fost prezentat la nationala Turciei: Daca se pune sub semnul intrebarii prezenta mea, pot sa plec imediat

Hotnews Hotnews,
 Mircea Lucescu a fost prezentat la nationala Turciei: Daca se pune sub semnul intrebarii prezenta mea, pot sa plec imediat

Tehnicianul Mircea Lucescu a fost prezentat oficial, vineri, la nationala Turciei, echipa despre care spune ca este intr-o situatie dificila, astfel ca a venit sa ajute. El a facut referiri si la cei care au criticat venirea sa, precizand ca poate pleca imediat daca este pusa sub semnul intrebarii prezenta sa, in contextul in care nu si-a inceput inca activitatea. continuă pe Hotnews

Mircea Lucescu a fost prezentat in Turcia. Care este marea sa incercare ca selectioner al nationalei Semilunei

Mircea Lucescu a fost prezentat azi ca selectioner al nationalei Turciei si le-a spus jurnalistilor ce intentioneza sa faca in perioada urmatoare.

Mircea Lucescu a preluat echipa nationala a Turciei

Federatia Turca de Fotbal a ajuns la un acord cu antrenorul roman Mircea Lucescu pentru preluarea postului de selectioner al nationalei Turciei, a confirmat forul pe site-ul sau oficial.

Mircea Lucescu, glume despre Alzheimer la prezentarea oficiala pe banca nationalei Turciei

Mircea Lucescu, 72 de ani, a fost prezentat la nationala Turciei, dupa ce a semnat un contract pe 2 ani, cu o optiune de prelungire pe inca un an. La conferinta de presa, selectionerul roman a.

Mircea Lucescu este noul selectioner al Turciei

Tehnicianul Mircea Lucescu a acceptat oferta Federatiei Turce de Fotbal de a fi noul selectioner al Turciei, scrie News. ro, citand ntvspor. net. Informatia nu a fost, inca, confirmata de federatia turca.

Mircea Lucescu, noul selectioner al Turciei

Tehnicianul Mircea Lucescu a acceptat oferta Federatiei Turce de Fotbal TFF), astfel ca a devenit noul selectioner al Turciei, informeaza ntvspor. net. Informatia inca nu a fost confirmata de forul turc.

UPDATE/Mircea Lucescu e noul antrenor al nationalei Turciei! Reactia lui Becali: E o rusine...

Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei nationale a Turciei. Oficialii de la Istanbul au finalizat negocierile miercuri cu tehnicianul roman si l-au convins pe fostul tehnician al lui Zenit, sustin la.

E oficial: Mircea Lucescu preia nationala Turciei. E regretabil si rusinos

Tehnicianul Mircea Lucescu este noul selectioner al Turciei, el urmand sa semneze un contract pe doi ani, cu optiune pentru inca unul. Lucescu va fi prezentat oficial vineri, a anuntat Federatia Turca de Fotbal TFF).

Mircea Lucescu despre Turcia: A fost o oferta de nerefuzat. Despre Romania: Are nevoie de un antrenor tanar si ambitios

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, joi, ca oferta de a antrena nationala Turciei a fost una de nerefuzat. La prima reprezentativa a Romaniei, spune Lucescu, este nevoie de un antrenor tanar si ambitios.

Reactii dupa numirea lui Lucescu la nationala Turciei: Toti antrenorii turci sa se duca sa se arunce de pe Podul Martirilor

Fostul international si antrenor Ridvan Dilmen 54 ani), in prezent editorialist la Fotomac, a criticat numirea lui Mircea Lucescu la conducerea tehnica a nationalei Turciei. Acesta sustine ca desi.

Ridvan Dilmen dupa numirea lui Lucescu la Nationala Turciei: Toti antrenorii turci sa se duca sa se arunce de pe Podul Martirilor

65506; Fostul international si antrenor Ridvan Dilmen, in varsta de 54 de ani, in prezent editorialist la Fotomac, a criticat numirea lui Mircea Lucescu la conducerea tehnica a nationalei Turciei, el spunand ca antrenorul roman este in mod evident valoros, dar federatia trebuia sa isi anunte dinainte intentiile si nu sa discute de fatada cu turcul Senol Gunes. Toti antrenorii turci sa se duca sa se arunce de pe Podul Martirilor de la 15 iulie, a adaugat el.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )