Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Lucescu s-a inteles cu Zenit Sankt Petersburg. Va avea un salariu urias

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu s-a inteles cu Zenit Sankt Petersburg. Va avea un salariu urias

Agentul lui Mircea Lucescu a anuntat ca tehnicianul roman a ajuns la un acord cu echipa Zenit Sankt Petersburg, echipa care a incheiat pe locul trei sezonul din Rusia. continuă pe Online Sport

Mircea Lucescu s-a inteles cu Zenit Sankt Petersburg

Agentul lui Mircea Lucescu a anuntat ca tehnicianul roman a ajuns la un acord cu echipa Zenit Sankt Petersburg, echipa care a incheiat pe locul trei sezonul din Rusia.

Mircea Lucescu, si-a facut un selfie in Rusia?

Mircea Lucescu a aparut luni pe retelele sociale intr-un selfie realizat pe strazile din orasul rusesc Sankt Petersburg, dand de inteles ca ar putea pleca sa antreneze in aceasta tara.

11 prostituate si clientii lor, goi pusca pe strazile din Sankt Petersburg

Un grup de 11 prostituate, brat la brat cu clientii lor, a avut parte de o experienta de pomina, oamenii fiind fortati de politisti sa mearga goi pusca pe strazile orasului Sankt Petersburg,.

Victorie de antrenor: Mircea Lucescu a castigat cel de-al 22-lea trofeu la Sahtior Donetk (VIDEO)

Mircea Lucescu a castigat Cupa Ucrainei. Este cel de-al 22-lea trofeu pe banca lui Sahtior Donetk, dupa ce i-au invins cu 2 la 0 pe cei de la Zoria Lugansk. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de.

Mircea Lucescu si-a luat adio de la Sahtior cu un nou trofeu

Mircea Lucescu se va desparti de Sahtior Donetk in aceasta vara, iar la ultimul meci oficial pe banca minerilor tehnicianul roman a cucerit Cupa Ucrainei.

Un nou trofeu in palmaresul lui Mircea Lucescu la Sahtior Donetk

Mircea Lucescu se va desparti de Sahtior Donetk in aceasta vara, iar la ultimul meci oficial pe banca minerilor tehnicianul roman a cucerit Cupa Ucrainei.

VIDEO Mircea Lucescu a castigat Cupa Ucrainei la ultimul meci pe banca celor de la Sahtior Donetk

Sahtior Donetk a castigat pentru a zecea oara in istorie Cupa Ucrainei, dupa ce a invins cu 2-0 pe Zoria Lugansk. Golurile au fost marcate de Gladkyj, in minutele 42 si 57. A fost ultima partida pentru Mircea Lucescu in calitate de antrenor al minerilor.

Despartire emotionanta: Mircea Lucescu la ultimul meci pe banca lui Sahtior Donetk

Mircea Luceascu isi incheie lungul mandat la Sahtior Donetk cu o victorie. Echipa sa a castigat Cupa Ucrainei, invingand echipa Zoria Lugansk cu 2-0, anunta HotNews.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )