Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mirel Palada, 9 luni de inchisoare in prima instanta pentru lovirea lui Mihai Gotiu

România Liberă România Liberă,
Mirel Palada, 9 luni de inchisoare in prima instanta pentru lovirea lui Mihai Gotiu

Fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta, sociologul Mirel Palada, a fost condamnat vineri, de . continuă pe România Liberă

Mirel Palada, 9 luni de inchisoare, cu amanarea pedepsei, pentru ca l-a atacat pe Mihai Gotiu, intr-un platou de televiziune Decizia nu este definitiva

Fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a fost condamnat vineri la noua luni de inchisoare, cu amanarea pedepsei, pentru infractiunea de lovire sau alte violente dupa ce in 2017 l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, in platoul televiziunii B1 TV. Decizia a fost pronuntata de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti si nu este definitiva.

Mirel Palada, 9 luni de inchisoare pentru ca l-a lovit pe Mihai Gotiu intr-o emisiune TV

Sociologul Mirel Palada a primit vineri o pedeapsa de noua luni de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei, pentru ca l-a lovit cu pumnii pe senatorul USR Mihai Gotiu in pauza unei emisiuni tv, in 2017. Decizia, data de Judecatoria Sectorului 1, nu este definitiva.

Mirel Palada, mardeias cu acte: Fostul purtator de cuvant a fost condamnat la 9 luni de inchisoare pentru ca l-a lovit pe Mihai Gotiu. Pedeapsa a fost amanata

Fostul purtator de cuvant al Cabinetului Ponta, Mirel Palada, a fost condamnat in prima instanta la 9 luni de inchiosare cu amanarea pedepsei pe un termen de incercare de 2 ani dupa ce l-a batut pe Mihai Gotiu, fost senator USR. De asemenea, Palada trebuie sa ii plateasca lui Gotiu daune de 5000 de euro.

Mirel Palada, condamnat la 9 luni de inchisoare cu amanarea executarii pedepsei pentru ca l-a lovit pe Mihai Gotiu

Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat, astazi, pe sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, la 9 luni inchisoare cu amanarea executarii pedepsei, el fiind acuzat ca l-a lovit in 2017 pe senatorul USR Mihai Gotiu in pauza unei emisiuni tv.

Condamnarea primita de Mirel Palada pentru ca l-a atacat pe Mihai Gotiu, in studioul B1 TV (VIDEO)

Mirel Palada a fost condamnat la noua luni de inchisoare, cu amanarea pedepsei, pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente dupa ce acum trei ani, in studioul B1 TV, l-a lovit pe senatorul USR Mihai.

Sefa TVR a fost actionata in instanta pentru faptele de coruptie descoperite in Televiziunea Romana

Maine, 17 decembrie 2020, va avea loc sedinta CA pentru votarea atragerii raspunderii administratorului Doina Gradea, scrie un comunicat de presa.

Primul roman condamnat la inchisoare cu executare pentru sfidarea regulilor anti-coronavirus. Decizia nu este definitiva

Un barbat in varsta de 36 de ani din comuna Grebanu, judetul Buzau, a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor. Sentinta a fost data de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )