Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirel Radoi dezvaluie adevaratul motiv pentru care pleaca in Moldova

Antena3 Antena3,
Mirel Radoi dezvaluie adevaratul motiv pentru care pleaca in Moldova

Mirel Radoi, antrenorul Stelei, a sustinut azi o conferinta de presa si a vorbit despre decizia de a face scoala de antrenori in Moldova. Vreau sa spun ca nu este nimic ilegal si am vrut sa fac totul in mod. continuă pe Antena3

Mirel Radoi, PRO fara BAC

Directorul sportiv al echipei Steaua, Mirel Radoi, s-a hotarat sa se apuce de scoala de antrenori pentru a le inchide gura celor care il critica si-l arata cu degetul.

Mirel Radoi se apuca de scoala pentru a obtine licenta PRO

Directorul sportiv al echipei Steaua, Mirel Radoi, s-a hotarat sa se apuce de scoala de antrenori pentru a le inchide gura celor care il critica si-l arata cu degetul.

Mirel Radoi va face scoala de antrenori la Chisinau, unde nu i se cere BAC-ul

Directorul sportiv al clubului Steaua, Mirel Radoi, va urma cursurile scolii de antrenori din Republica Moldova, el precizand pe site-ul oficial al gruparii bucurestene ca nu a ales scolarizarea in Italia, la Coverciano, pentru ca i-ar fi ocupat mai mult timp.

Mirel Radoi va face scoala de antrenori in Republica Moldova

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, va urma cursurile scolii de antrenori din Republica Moldova, el precizand pe site-ul oficial al gruparii bucurestene ca nu a ales scolarizarea in Italia, la Coverciano, pentru ca i-ar fi ocupat mai mult timp.

Halucinant! Mirel Radoi face scoala de antrenori in Republica Moldova. Acolo nu i se cere BAC-ul

Stelistul Mirel Radoi 34 de ani) este, in mod justificat, tinta predilecta a criticilor in Liga I la fotbal, unde antreneaza campioana Steaua fara sa posede licenta Pro. De fapt, nu poseda nici macar.

Volkswagen este in cautarea solutiei tehnice pentru care va face rechemarea in service. Compania discuta rezultatele anchetei interne si se pregateste pentru anchetele externe

Volkswagen este inca in cautarea solutiei tehnice pe care sa o aplice masinilor care pacalesc emisiile, nefiind clar daca rezolvarea este doar una software sau necesita si interventii mecanice. in plus, nu se stie inca daca rezolvarea nu va afecta performantele masinilor. Apar noi date despre numarul masinilor afectate in diverse tari, in Franta fiind aproape un miliion, iar in Regatul Unit, 1,2 milioane. Reuters scrie ca in aceasta seara executivii Volkswagen se vor intalni pentru a dezabte rezultatele anchetei interne, iar compania se pregateste pentru numeroase anchete externe.

Alerta in Bucuresti. Motivul pentru care locuitorii Capitalei ar putea ramane fara caldura

Bucurestenii ar putea ramane fara caldura in prag de iarna. Compania de stat Romgaz Medias someaza ELCEN Bucuresti, compania care asigura cu agent termic Capitala, sa isi plateasca datoriile. Daca nu,.

Motivul pentru care mii de profesori vor parasi sistemul de invatamant

Peste trei mii de cadre didactice din invatamantul universitar vor fi obligate sa paraseasca sistemul de invatamant pentru ca nu au titlul de doctor, a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )