Libnet.ro
UNICEF

20:15

Motivul pentru care mii de profesori vor parasi sistemul de invatamant

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care mii de profesori vor parasi sistemul de invatamant

Peste trei mii de cadre didactice din invatamantul universitar vor fi obligate sa paraseasca sistemul de invatamant pentru ca nu au titlul de doctor, a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. continuă pe România Liberă

Cimpeanu: Peste trei mii de cadre didactice vor parasi sistemul pentru ca nu au titlu de doctor

Peste trei mii de cadre didactice din invatamantul universitar care nu au reusit sa obtina titlul de doctor vor fi obligate sa paraseasca sistemul de invatamant incepand cu data de 30 septembrie,.

Cimpeanu: Peste trei mii de cadre didactice vor parasi sistemul pentru ca nu au titlu de doctor

Peste trei mii de cadre didactice din invatamantul universitar care nu au reusit sa obtina titlul de doctor vor fi obligate sa paraseasca sistemul de invatamant incepand cu data de 30 septembrie, anunta ministrul Educatiei, Sorin Mihai Cimpeanu.

Cimpeanu: Aproape 3.000 de cadre didactice universitare vor parasi sistemul pentru ca nu au titlu de doctor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca, de la la 1 octombrie, aproape 3. 000 de profesori din invatamantul superior vor fi obligati sa paraseasca sistemul pentru ca nu au obtinut titlul de.

Alerta in Bucuresti. Motivul pentru care locuitorii Capitalei ar putea ramane fara caldura

Bucurestenii ar putea ramane fara caldura in prag de iarna. Compania de stat Romgaz Medias someaza ELCEN Bucuresti, compania care asigura cu agent termic Capitala, sa isi plateasca datoriile. Daca nu,.

Prognoza meteo pentru octombrie-decembrie: Temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal iar regimul precipitatiilor va fi unul excedentar

Temperaturile medii lunare se vor situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, in urmatoarele trei luni, in timp ce regimul precipitatiilor va fi unul excedentar atat in ultimele luni de toamna, cat si in prima luna de iarna, reiese din prognoza meteorologica valabila pentru intervalul octombrie - decembrie 2015, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )