Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mirel Radoi, fara victorie pe banca Stelei. Critici pentru jucatori

Antena3 Antena3,
Mirel Radoi, fara victorie pe banca Stelei. Critici pentru jucatori

Steaua a terminat la egalitate al doilea amical din cadrul stagiului de pregatire din Austria, 1-1 cu Legia Varsovia, scrie digisport. ro. Sunt multumit de atitudine, nu si de joc. Pe undeva, e normal sa nu existe. continuă pe Antena3

Mirel Radoi nu va accepta interventiile lui Becali cu privire la schimbarile din timpul meciului: Nu o sa am telefonul la mine pe banca tehnica

Mirel Radoi, noul antrenor al Stelei, spune ca nu va accepta interventiile finantatorului Gigi Becali in ceea ce priveste alcatuirea echipei ori schimbarile din timpul meciurilor si tine sa sublinieze ca nu.

Mirel Radoi isi da Bacalaureatul. Ce note a luat pana acum

Mirel Radoi a facut deja primii pasi pentru obtinerea licentei PRO. Noul tehnician al Stelei a sustinut deja primele trei probe pentru a-si obtine diploma de Bacalaureat, scrie gsp. ro. Desi s-a crezut.

Mirel Radoi: Daca nu vor fi rezultate, colaborarea mea cu Steaua va inceta

Mirel Radoi a vorbit, joi, pentru prima data in calitate de antrenor al Stelei chiar daca in acte figureaza director sportiv, pentru ca nu are licenta PRO). Fostul international a precizat, printre altele, ca nu va copia niciun antrenor, ca nu a venit pentru bani la formatia bucuresteana si ca doar rezultatele il vor tine in functie.

Mirel Radoi, multumit de atitudinea jucatorilor dupa 1-1 cu Legia

Antrenorul Mirel Radoi s-a declarat multumit de atitudinea jucatorilor Stelei in amicalul de vineri cu Legia Varsovia, dar spune ca jocul inca lasa de dorit si mai trebuie reglat in urmatoarele doua meciuri de verificare.

Mirel Radoi, prima conferinta ca antrenor la Steaua: Nu ma ascund dupa infrangere

Antrenorul Stelei, Mirel Radoi, a vorbit despre activitatea pe care o are la Steaua dupa primul amical sustinut in cantonamentul din Austria.

FOTO Mirel Radoi sustine BAC-ul la un liceu de meserii! Ce note a luat antrenorul Stelei la primele examinari

Antrenorul Stelei sustine in aceste zile Bacalaureatul la Colegiul Ucecom din Bucuresti, specializarea sa fiind tehnician in activitati economice.

Mirel Radoi il pune la punct pe Gigi Becali

Radoi a vorbit ieri pentru prima data cu presa in calitate de antrenor al Stelei, dupa mai bine de doua saptamini de cind a preluat echipa, scrie gsp. ro. Mirel e sigur ca Becali nu va incerca sa-i impuna.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )