Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miscarea Hezbollah sustine ca are rachete care pot atinge Israelul

Antena3 Antena3,
Miscarea Hezbollah sustine ca are rachete care pot atinge Israelul

Miscarea libaneza Hezbollah detine rachete iraniene de tip Fateh-110, care pot atinge teritoriul Israelului, sustine liderul organizatiei fundamentaliste siite, Hassan Nasrallah, citat de AFP. Avem din anul 2006. continuă pe Antena3

Miscarea Hezbollah: Avem rachete care pot atinge Israelul

Miscarea libaneza Hezbollah detine rachete iraniene de tip Fateh-110, care pot atinge teritoriul Israelului, sustine liderul organizatiei fundamentaliste siite, Hassan Nasrallah. Avem din anul 2006 rachete de tip.

Hezbollah ameninta Israelul cu rachete

Liderul organizatiei fundamentaliste siite Hezbollah, Hassan Nasrallah, sustine ca grupare detine deja rachete de tip Fateh-110 care pot atinge teritoriul Israelului.

Schimbari in timpul sarcinii care pot afecta viata cuplului

Trupul femeii insarcinate trece prin foarte multe schimbari. La fel si psihicul si sexualitatea ei. Iata ce trebuie sa stie partenerul despre modificarile pe care sotia gravida le traieste in cele trei trimestre de.

De la data de 1 februarie 2015 intra in vigoare noua procedura privind inregistrarea in scopuri de TVA. Vezi care sunt cele 3 situatii posibile care pot aparea, cat va dura inregistrarea si ce noutati aduce noul Ordin ANAF

De la data de 1 februarie 2015 intra in vigoare o noua procedura privind inregistrarea in scopuri de TVA. Justificarea inregistrarii se va efectua prin completarea declaratiei pe propria raspundere formular 088 ce va fi regasit in perioada urmatoare in legislatie. Intra in text pentru a vedea care sunt cele 3 situatii posibile care pot aparea, cat va dura inregistrarea sau consulta mai jos OpANAF nr. 17/2015 care reglementeaza noile conditii. Consultati actul normativ aici!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )