Libnet.ro
UNICEF

18:30

Miting si mars de protest la Alba Iulia: Romania-i pentru toti, nu e tara pentru hoti FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Miting si mars de protest la Alba Iulia: Romania-i pentru toti, nu e tara pentru hoti FOTO VIDEO

Miting de protest mult mai animat la Alba Iulia duminica, 29 ianuarie 2017. Circa 200 de persoane au iesit in strada impotriva ordonantelor guvernamentale privind gratierea, amnistia si modificarea codului penal. Oamenii au afisat pancarte si au strigat impotriva presedintelui PSD, a Avocatului Poporului si a ministrului Justitiei. continuă pe Adevărul

Un nou miting de protest anuntat la Alba Iulia fata de gratiere, amnistie si modificarea codului penal

Un nou protest fata de gratiere, amnistie si modificarea condului penal este anuntat la Alba Iulia pentru duminica seara, 29 ianuarie. Organizatorii anunta inceperea actiunii la ora 18. 00, in fata sediului Prefecturii Alba.

Sapte solutii inteligente de la Microsoft pentru Alba Iulia in cadrul proiectului Smart City 2018

Primaria Alba Iulia va incheia un protocol cu compania SC Microsoft Romania SRL in scopul colaborarii in cadrul proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018. Compania americana propune pentru Alba Iulia sapte solutii inteligente destinate dezvoltarii comunitatii.

Tragedie la Alba Iulia. A murit si sotia barbatului decedat in urma exploziei din locuinta: Cristi, Anca este alaturi de tine. Nu mai esti singur

Urmari deosebit de tragice dupa o explozie ce s-a produs in urma cu aproape doua saptamani intr-o locuinta din Alba Iulia, ca urmare a unei acumulari de gaze. Sotia barbatului decedat in ziua in care a avut loc accidentul a murit intr-un spital din Bucuresti, unde a fost internata cu arsuri pe 50% din suprafata corpului.

CA Alba Iulia a respins cererea Sindicatului Noroc Bun de interventie in dosarul CEH Hunedoara

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, ieri, apelul depus de Sindicatul Noroc Bun in procesul prin care Complexul Energetic Hunedoara a solicitat intrarea in insolventa, sindicatul depunand o cerere de interventie in dosar, care a fost respinsa initial si de Tribunalul Hunedoara.

Romania la 1913, in National Geographic: Tara prospera cu armata temuta, mare exportatoare de grane, vin si petrol

Romania a intrat in atentia jurnalistilor de la National Geograpfic, pentru prima data, in anul 1913. Potrivit unui articol din publicatia americana, cea mai mare ambitie a romanilor din peroada respectiva era unirea cu Transilvania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )