Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mitinguri in orasele Hunedoarei. Apelul dur al unui primar PSD a devenit viral printre protestatari

Adevărul Adevărul,
Mitinguri in orasele Hunedoarei. Apelul dur al unui primar PSD a devenit viral printre protestatari

Aproape 2. 000 de oameni au protestat in orasele din judetul Hunedoara fata de masurile luate de guvern. Cei mai multi, peste 1. 000, s-au strans in centrul municipiului Deva. Proteste au fost si in Hunedoara, Brad si Valea Jiului. continuă pe Adevărul

Mesajul dur al unui primar PSD pentru Guvern: Lasati dracului hotii si penalii unde le este locul... La puscarie

Un primar PSD din Hunedoara a publicat un mesaj neobisnuit de dur dupa adoptarea ordonantei de modificare a Codurilor penale. Lasati dracului hotii si penalii unde le este locul. la puscarie, a transmis primarul Lucian Albu Weber, iar ulterior si-a explicat rabufnirea, la fel de direct.

Mesajul uluitor despre proteste al unui primar PSD: Niste aurolaci cumparati, ingusti la minte

Cosmin Pigui, primarul PSD al comunei gorjene Pestisani, localitatea natala a marelui sculptor Constantin Brancusi, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj uluitor.

Consiliera unui parlamentar PSD de Hunedoara, despre protestatari: Am o greata de dau in hepatita. V-as teleporta pe toti in India

O tanara domnisoara, consiliera a unui parlamentar PSD de Hunedoara, da de pamant cu cei care contesta OUG care modifica Codul Penal si Condul de Procedura Penala. Social-democrata Alisa Bencau.

Primar PSD, anchetat de DNA pentru fraudarea fondurilor europene cu vaci imprumutate. Daca am cumparat animalele, care ar fi problema?

Primarul comunei Bumbesti Pitic, Michy Nioata PSD), este vizat de o ancheta a procurorilor anticoruptie. Acesta este acuzat ca ar fi comis o frauda atipica cu fonduri agricole europene destinate programului Instalarea tanarului fermier.

Fuego a lansat un nou hit pe versurile si muzica unui primar celebru (VIDEO)

Celebrul Fuego face furori printre doamne si domnisoare cu o noua melodie: Te iubesc, asa se numeste slagarul. Versurile apartin unui politician celebru. Marian Margarit, primarul comunei.

Revolta consilierei unui deputat PSD fata de protestatari: Am o greata de dau in hepatita. V-as teleporta pe toti in India

Alinsa Bencau, o tanara angajata la cabinetul deputatului PSD, Ilie Toma, a revoltat o comunitate intreaga prin mesajele jignitoare adresate celor care au iesit in strada, pentru a protesta impotriva Guvernului Romaniei: Batausi. Huligani. Drogati. Razvratiti. Anti-sistem, i-a catalogat tanara consiliera pe a protestatari. Am o greata de dau in hepatita. V-as teleporta pe toti in India a fost un alt mesaj al acesteia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )