Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mitropolitul Ardealului, limuzina de cel putin 60.000 de euro

Antena3 Antena3,
Mitropolitul Ardealului, limuzina de cel putin 60.000 de euro

Mitropolitul Ardealului, iPS Laurentiu Streza, merge mai nou la evenimentele la care este invitat cu o super limusina Mercedes. Masina are un pret de cel putin 63. 000 de euro, modelul standard, conform site-ului. continuă pe Antena3

Luxul strident al liderilor BOR. Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, se plimba cu un bolid Mercedes care costa minim 63.000 de euro

Mitropolitul Ardealului, iPS Laurentiu Streza, are o masina nou-nouta care costa cel putin 60. 000 de euro. Recent, Mitropilitul a iesit in lume cu noua achizitie, iar cei care l-au vazut coborand din bolidul de lux l-au confundat cu premierul Romaniei.

Update: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite intr-un atac, la un restaurant din Cairo

Un atac cu sticle incendiare a avut loc, vineri, intr-un restaurant din Cairo, in urma caruia cel putin 12 persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite.

Turcia: Cel putin sase raniti intr-o explozie la metroul din Istanbul

O explozie care s-a soldat cu ranirea a cel putin sase persoane a avut loc, marti dupa-amiaza, in apropierea unei statii de metrou din Istanbul, in districtul Bayrampasa, a informat postul de televiziune turc NTV, potrivit AFP.

Tragedie in Azerbaidjan: Cel putin 32 de morti, dupa un incendiu izbucnit pe o platforma petroliera azera din Marea Caspica

Cel putin 32 de muncitori au murit in urma unui incendiu izbucnit pe o platforma petroliera a companiei azere de stat SOCAR din Marea Caspica, iar alti 42 de angajati au fost salvati, a declarat sambata presedintele unei comisii independente, citat de Reuters in pagina online.

Cel putin 18 persoane au murit in urma unui atac cu sticle incendiare intr-un restaurant din Cairo

Cel putin 18 persoane au murit si alte cinci au fost ranite, astazi, intr-un atac cu sticle incendiare comis intr-un restaurant din zona centrala a capitalei Egiptului, informeaza site-ul postului Aljazeera.

Update: Cel putin 18 persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite intr-un atac, la un restaurant din Cairo

Cel putin 18 persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite, in urma unui atac cu sticle incendiare a avut loc, vineri, intr-un restaurant din zona centrala a capitalei egiptene Cairo.

Egipt: Cel putin 12 morti intr-un atac cu sticle incendiare la un restaurant din Cairo

Cel putin 12 persoane au murit vineri in urma unui atac cu sticle incendiare intr-un restaurant din Cairo, au anuntat oficiali egipteni din domeniul securitatii, citati de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )