Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mitt Romney nu va candida la alegerile prezidentiale din 2016

B1 B1,
Mitt Romney nu va candida la alegerile prezidentiale din 2016

Mitt Romney a declarat vineri ca nu urmareste sa candideze la alegerile prezidentiale din 2015. Romney a declarat ca s-a decis sa nu faca pasul de a candida, pentru a lasa celorlalti lideri ai partidului sansa. continuă pe B1

Mitt Romney renunta sa intre pentru a treia oara in cursa pentru alegerile prezidentiale din SUA: E timpul sa las locul noii generatii de lideri republicani

Republicanul Mitt Romney a anuntat, vineri, ca renunta la intentia de a candida din nou la alegerile prezidentiale, la scrutinul din 2016, relateaza Reuters. El a explicat ca este timpul sa lase loc noii generatii de lideri republicani. Mitt Romney a fost contracandidatul lui Barack Obama la alegerile din 2012. El a fost unul dintre candidatii la nominalizarea Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale si in 2008, insa in cele din urma candidatul republicanilor pentru acel scrutin a fost ales John McCain.

Decizia lui Mitt Romney cu privire la cursa prezidentiala din SUA

Mitt Romney a decis sa nu se inscrie in cursa electorala republicana pentru desemnarea candidatului la presedintia Statelor Unite, informeaza Mediafax.

Republicanul Mitt Romney a anuntat ca NU va candida pentru presedintia SUA

Mitt Romney a decis sa nu se inscrie in cursa electorala republicana pentru desemnarea candidatului la presedintia Statelor Unite, anunta un consilier al politicianului, citat de AFP, conform Mediafax. Dupa.

Udrea: in mod cert, Coldea l-a sustinut pe Iohannis la alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE 21:14 Elena Udrea sustine in interviul acordat agentiei HotNews ca in mod cert, in opinia sa, domnul Coldea l-a sustinut pe domnul Iohannis la alegerile prezidentiale. ------ *ACTUALIZARE 21:24 DNA confirma denuntul Elenei Udrea impotriva sefului interimar SRI Denuntul formulat de Elena Udrea impotriva directorului interimar al Serviciului Roman de Informatii SRI) a fost confirmat de reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Acestia ne-au declarat ca denuntul depus la DNA va urma procedura judiciara specifica in acest caz. ------ * Sorin Sava: SRI nu se pronunta cu privire situatia unor dosare, la a caror instrumentare a participat * Sebastian Ghita: Nici la Realitatea TV si nici la Romania TV nu au existat contracte sau legaturi cu Dorin Cocos, Alin Cocos sau firmele acestora * Udrea: Am facut un denunt in care spun lucruri despre generalul SRI Florian Coldea si despre . o amintesc si pe doamna procuror general Laura Codruta Kovesi. * Kovesi nu comenteaza acuzatiile * Agentia HotNews sustine ca informatia privind denuntul pe numele Laurei Codruta Kovesi a fost eronata. * Vezi, in articol, interviu video acordat de Udrea pentru HotNews * Urmariti in articol transcriptul partial al interviului dat de Udrea pentru HotNews ------------ Elena Udrea l-a acuzat pe generalul Florian Coldea, directorul interimar SRI, ca a instrumentat o campanie mediatica impotriva ei, fapt pentru care, conform declaratiei sale, l-a denuntat la DNA. Udrea afirma ca generalul i-ar fi cerut fostului ei sot Dorin Cocos sa finanteze televiziunea Romania TV, a lui Sebastian Ghita, cu 500. 000 de euro. Potrivit Elenei Udrea, banii au plecat de la fostul ei sot, prin intermediul fiului acestuia, Alin Cocos.

Bancile vor ca o directiva UE aplicabila din 2016 sa reglementeze conversia creditelor in valuta

Conversia creditelor trebuie sa respecte o directiva UE aplicabila din 2016 potrivit careia operatiunea ia in calcul cursul de schimb de la data efectuarii, iar legea insolventei persoanelor va fi benefica doar.

BELARUS: Lukasenko candideaza, din nou, la presedintie

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2015, deoarece, in opinia sa, reprezinta singura pavaza impotriva prabusirii tarii, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Ministrul Plumb: Un grup de lucru va revizui Legea salarizarii unitare, noile prevederi vor fi aplicate din 2016

Guvernul a aprobat, miercuri, printr-un memorandum, infiintarea unui grup de lucru care sa revizuiasca Legea salarizarii unitare, iar, in urma discutiei cu partenerii sociali, noile prevederi vor fi aplicate incepand cu 1 ianuarie 2016, a anuntat.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )